Ticket to Paradise Winactie | Gesloten

Liefhebbers van romantische komedies kunnen nu dan eindelijk de nieuwste romcom film van Julia Roberts en George Clooney in de Nederlandse bioscopen bekijken. Om de release van deze nieuwe bioscoopfilm te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) een winactie houden. Met de Ticket to Paradise Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Ticket to Paradise. De bioscoop vrijkaarten kunnen dus alleen gebruikt worden voor het bekijken van Ticket to Paradise. In Nederland draait de film sinds 28 september 2022 in de bioscoop.

Over Ticket to Paradise (2022)

Ticket to Paradise is een romantische komedie film uit 2022. De film is geregisseerd door Ol Parker. Het scenario van de film schreef hij samen met Daniel Pipski. Parker zul je misschien ook kennen van het regisseren van het vervolg op Mamma Mia!, genaamd Mamma Mia! Here We Go Again. De cast van de film bestaat uit onder andere George Clooney, Julia Roberts, Lucas Bravo, Kaitlyn Dever, Maxime Bouttier en Billie Lourd.

De film is geproduceerd door Tim Bevan en Eric Fellner voor Working Title. Daarnaast werd de film ook geproduceerd door Sarah Harvey, Deborah Balderstone, George Clooney en Grant Heslov voor Smokehouse Pictures. Julia Roberts, Lisa Roberts Gillan en Marisa Yeres Gill diende ook als filmproducent voor Red Om Films.

In Ticket to Paradise zijn Oscar®-winnaars George Clooney en Julia Roberts eindelijk weer samen te zien op het witte doek. Ditmaal spelen ze exen van elkaar die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken die ze ooit hebben gemaakt. Ticket to Paradise is een romantische komedie over tweede kansen die verrassend kunnen uitpakken. De film is gefilmd in Queensland, Australië. Daarbij kregen ze steun van de Australische overheid en van Screen Queensland’s Production Attraction Strategy.

Bekijk hier de officiële trailer van Ticket to Paradise (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden Ticket to Paradise Winactie

Bij vragen of opmerkingen kan elke deelnemer, op elk moment, een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Ticket to Paradise Winactie
Bron: NBCUniversal, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures Nederland, Working Title Films, Smokehouse Pictures, Red Om Films, en Screen Queensland’s Production Attraction Strategy.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Ticket to Paradise Winactie
Bron: NBCUniversal, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures Nederland, Working Title Films, Smokehouse Pictures, Red Om Films, en Screen Queensland’s Production Attraction Strategy.

Zo doe je mee aan de Ticket to Paradise Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Ticket to Paradise Winactie tot en met 16 oktober 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, of Twitter

Dit artikel heeft voor het laatst een update gekregen op 17 oktober 2022.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.