Till Winactie | Gesloten

Vanaf 30 maart 2023 is de meeslepende biografische dramafilm Till in de Nederlandse bioscopen te zien. Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie houden voor de film Till. Met de Till Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten voor de film Till weggeven. Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Till (2022)

Till is een biografische dramafilm uit 2022. De meeslepende film is geregisseerd door Chinonye Chukwu en het scenario is geschreven door Michael Reilly, Keith Beauchamp en de regisseur. Till is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Mamie Till-Bradley’s langdurige zoektocht naar gerechtigheid voor haar veertienjarige zoon, Emmett Till, die in 1955 op een brute manier gelyncht werd tijdens een familiebezoek in Mississippi. Mamie’s strijd laat zien hoe de kracht van een moeder een beweging op gang zette, die de hele wereld schokte.

De cast van de film bestaat uit onder andere Danielle Deadwyler, Jalyn Hall, Frankie Faison, Haley Bennett, Whoopi Goldberg, Tosin Cole, Kevin Carroll, Sean Patrick Thomas, Jayme Lawson, Roger Guenveur Smith en John Douglas Thompson. Till beleefde zijn wereldpremière tijdens het New York Film Festival van 2022. De film werd daarna in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 14 oktober 2022. De film ontving positieve recensies van de critici, waarbij ze vooral met lof spraken over het acteerwerk van hoofdrolspeelster Danielle Deadwyler.

Bekjik hier de officiële trailer van Till (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Till Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Till Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Till Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment, Eon Productions, Frederick Zollo Productions, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Orion Pictures, Whoop/One Ho Productions/Lil’ Whoop Productions en Universal Pictures Nederland.

Zo doe je mee aan de Till Winactie

Je kunt je voor de Till Winactie aanmelden tot en met 2 april 2023. Om je aan te melden voor de Till Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Till Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.