To Kill a Mockingbird Winactie | Gesloten

Fans van filmklassiekers zullen blij zijn om te horen dat Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM een nieuwe uitgave van To Kill a Mockingbird hebben uitgebracht op 4K UHD, Blu-ray en DVD. Dit is gedaan om de 60ste verjaardag van de filmklassieker te vieren. Om de release van de 60th Anniversary Edition van To Kill a Mockingbird te vieren mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM een winactie houden voor de film. Met de To Kill a Mockingbird Winactie mag ik eenmaal een Blu-ray van de 60th Anniversary Edition van To Kill a Mockingbird weggeven. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over To Kill a Mockingbird (1962)

To Kill a Mockingbird is een Amerikaanse dramafilm uit 1962. De film is geregisseerd door Robert Mulligan. Het scenario van de film is geschreven door Horton Foote. De scenarist baseerde het verhaal op Harper Lee’s prijswinnende (en gelijknamige) roman uit 1960. De cast van de film bestaat uit Gregory Peck als Atticus Finch en Mary Badham als Scout. Daarnaast beleefden Robert Duvall, William Windom en Alice Ghostley hun filmdebuut in To Kill a Mockingbird. De film werd overweldigend positief ontvangen door zowel de critici als het publiek. To Kill a Mockingbird werd ook nog een commercieel succes, want het verdiende meer dan zes keer zijn budget terug.

To Kill a Mockingbird won daarnaast drie Academy Awards, waaronder de Academy Award voor Beste mannelijke hoofdrol. Daarnaast werd de film ook nog genomineerd voor de Academy Award voor Beste film. Het verhaal van To Kill a Mockingbird gaat over Atticus Finch. Hij is een advocaat in een dorp in Alabama in de jaren 1930. De advocaat neemt de verdediging op zich van een zwarte man, die ervan wordt beschuldigd dat hij een blanke vrouw heeft verkracht. De racistische dorpelingen willen de advocaat op andere gedachten brengen, maar Atticus besluit toch door te zetten.

Bekijk hier de klassieke (en officiële) trailer van To Kill a Mockingbird (1962).

De voorwaarden van de To Kill a Mockingbird Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam zich voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De Blu-ray van de To Kill a Mockingbird Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

To Kill a Mockingbird Winactie
Bron: Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Bol.com, Pakula-Mulligan, Brentwood Productions, Universal Pictures, en Universal Pictures Nederland.

Zo doe je mee aan de To Kill a Mockingbird Winactie

Je kunt je aanmelden voor de To Kill a Mockingbird Winactie tot en met 13 januari 2023. Om je aan te melden voor de To Kill a Mockingbird Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de To Kill a Mockingbird Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.