Tom Clancy’s Jack Ryan – The Final Season Winactie | Gesloten

Op 26 april 2024 bracht Dutch FilmWorks (DFW) het laatste seizoen van Tom Clancy’s Jack Ryan uit op Blu-ray en DVD. Om de release van Tom Clancy’s Jack Ryan – The Final Season te vieren, mag ik samen met Dutch FilmWorks (DFW) een winactie houden voor dit seizoen. Met de Tom Clancy’s Jack Ryan – The Final Season Winactie mag ik een keer een Blu-ray weggeven van het laatste seizoen van Tom Clancy’s Jack Ryan. Wil je weten hoe je kans maakt op deze spannende prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Dutch FilmWorks (DFW) voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Tom Clancy’s Jack Ryan – The Final Season

Tom Clancy’s Jack Ryan is een Amerikaanse politieke actiethriller televisieserie. De serie staat ook bekend onder de titel Jack Ryan. Tom Clancy’s Jack Ryan is gebaseerd op personages die bedacht zijn door Tom Clancy. De serie is gemaakt door Carlton Cuse en Graham Roland. Het titulaire hoofdpersonage wordt gespeeld door John Krasinski. De rest van de cast bestaat verder uit (o.a.) Wendell Pierce, Abbie Cornish, Michael Kelly en Betty Gabriel. In het vierde – en bovendien laatste – seizoen van Tom Clancy’s Jack Ryan zijn Michael Peña, Okieriete Onaodowan, Louis Ozawa Changchien en Zuleikha Robinson ook te zien.

Krasinski, Cuse, Michael Bay en Mace Neufeld behoren tot de uitvoerend producenten van de serie. Het eerste seizoen van Tom Clancy’s Jack Ryan beleefde zijn première op 31 augustus 2018 op streamingdienst Amazon Prime Video. De serie kwam tot einde met zijn vierde seizoen. De laatste aflevering werd uitgebracht op 14 juli 2023. Een spin-off serie met Michael Peña is in ontwikkeling.

In het laatste seizoen van Tom Clancy’s Jack Ryan wordt Jack als interim adjunct-directeur van de CIA geconfronteerd met zijn gevaarlijkste missie tot nu toe. Jack krijgt de lastige taak om interne corruptie aan het licht te brengen. Hierbij wordt zijn geloof in het systeem waar hij altijd voor gevochten heeft behoorlijk op de proef gesteld. Jack ontdekt namelijk een samenwerking tussen een drugskartel en een terroristische organisatie waardoor uiteindelijk een samenzwering veel dichter bij huis aan het licht komt.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Tom Clancy’s Jack Ryan – The Final Season. De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Tom Clancy’s Jack Ryan – The Final Season Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Tom Clancy’s Jack Ryan – The Final Season Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden. Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar wel minimaal 16 jaar. Tom Clancy’s Jack Ryan is namelijk een 16+ televisieserie. Win je de prijs en ben je jonger dan 18 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Tom Clancy’s Jack Ryan – The Final Season Winactie
Bron: Dutch FilmWorks (DFW), Genre Arts, Push, Boot., Platinum Dunes, Skydance Television, Paramount Television, Amazon Studios en Carlton Cuse Productions.

Zo doe je mee aan de Tom Clancy’s Jack Ryan – The Final Season Winactie

Deze winactie voor het laatste seizoen van Tom Clancy’s Jack Ryan is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

2 gedachten over “Tom Clancy’s Jack Ryan – The Final Season Winactie | Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.