Top Gun: Maverick Winactie | Gesloten

Tom Cruise keert terug naar het grote scherm in de nieuwe actiefilm Top Gun: Maverick. Om dit te vieren mag ik samen met NBCUniversal, Universal Pictures International (UPI) en Paramount Pictures International (PPI) een winactie houden voor de film. Met de Top Gun: Maverick Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Top Gun: Maverick. Met deze bioscoop vrijkaarten kun je dus alleen gratis naar de film Top Gun: Maverick. Mijn dank aan NBCUniversal, Universal Pictures International (UPI) en Paramount Pictures International (PPI) voor de samenwerking.

Over Top Gun: Maverick (2022)

Top Gun: Maverick is een Amerikaanse actie dramafilm dat geregisseerd is door Joseph Kosinski. Het scenario is geschreven door Ehren Kruger, Eric Warren Singer, en Christopher McQuarrie. Het scenario is gebaseerd op het verhaal van Peter Craig en Justin Marks. Top Gun: Maverick is het vervolg op de film Top Gun. De eerste film kwam uit in 1986. De cast van de film bestaat uit Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Ed Harris, en Val Kilmer. Cruise en Kilmer herpakken hun rol uit de eerste film. Top Gun: Maverick is opgedragen aan de regisseur van de eerste film: Tony Scott. Hij overleed in 2012.

Top Gun: Maverick had zijn première op CinemaCon op 28 april 2022. De film wordt in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 27 mei 2022. Top Gun: Maverick zal vanaf 24 mei in enkele Nederlandse bioscopen in de voorpremière te zien zijn. De film komt officieel uit op 26 mei in Nederland. In België zal de film officieel te zien zijn vanaf 25 mei. Top Gun: Maverick werd wereldwijd ontvangen met lof door de recensenten. Veel van deze recensenten noemden het vervolg beter dan de eerste film, waarbij enkele recensenten Top Gun: Maverick zelfs een van de beste vervolgen aller tijden noemden.

Bekijk hier de officiële trailer van Top Gun: Maverick (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden Top Gun: Maverick Winactie

Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan op elk moment een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. Ook mogen de vragen gestuurd worden via een persoonlijk bericht op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon slechts 1 keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoop vrijkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Top Gun: Maverick Winactie
Bron: NBCUniversal, Universal Pictures International (UPI), Paramount Pictures International (PPI), Universal Pictures Nederland, Paramount Pictures Nederland, Paramount Pictures, Skydance Media, Jerry Bruckheimer Films, en Universal Pictures.

Hoe kan je meedoen aan de Top Gun: Maverick Winactie?

Je kunt je aanmelden voor de Top Gun: Maverick Winactie tot 27 mei 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

Geen velden gevonden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.