Trailer Gekte – Annabelle Comes Home

AnnabelleComesHomeTrailerArtikelCover

ANNABELLE COMES HOME is vanaf 27 juni 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.

De bekende bezeten pop uit de Conjuring Universe is terug! Recentelijk verscheen er een tweede trailer van Annabelle Comes Home; wat al weer het derde van de succesvolle New Line Cinema Annabelle-filmreeks is. met in de hoofdrol de bezeten pop uit The Conjuring Universe. De trailer is al vanaf 28 mei 2019 te zien op Youtube.

Over Annabelle Comes Home

Na de grote gevolgen van de vorige twee delen nemen demonologen Ed en Lorraine Warren het touw in handen. Ze zijn vastbesloten om Annabelle ervan te weerhouden om nog meer verwoesting aan te richten en besluiten haar te brengen naar een afgesloten kamer met bovennatuurlijke objecten in hun huis.

Annabelle wordt opgesloten achter heilig glas, een glazen vitrine gezegend door een priester. Maar wanneer er een onheilspellende nacht vol afschuw volgt, ontwaakt Annabelle de boze geesten in de kamer, die allemaal hun zinnen hebben gezet op een nieuw doelwit – de tienjarige dochter van de Warrens, Judy, en haar vrienden.

Over de Crew

Gary Dauberman, die bekend is als de scenarioschrijver van de Annabelle-films, IT en The Nun, maakt met deze film zijn regiedebuut. De film word geproduceerd door Peter Safran (Aquaman), die alle films binnen The Conjuring-franchise heeft geproduceerd. Ook James Wan (Aquaman) het brein achter het The Conjuring Universe, heeft meegewerkt aan deze productie.

Dauberman heeft de film geregisseerd vanuit een scenario dat hij schreef op basis van het verhaal dat door hem zelf en Wan geschreven was. Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Michael Clear, Michelle Morrissey en Judson Scott zijn uitvoerend producent.

Het team achter de schermen van Dauberman bestond uit director of photography Michael Burgess (The Curse of La Llorona), productie ontwerper Jennifer Spence (Annabelle:Creation & The Nun), editor Kirk Morri (Aquaman), kostuumontwerper Leah Butler (Annabelle:Creation) en muziek door Joseph Bishara (The Conjuring– films). New Line Cinema presenteert, een Atomic Monster / Peter Safran Productie, Annabelle Comes Home.

Over de Cast

In de film spelen McKenna Grace (TV-serie The Haunting of Hill House, Gifted, Captain Marvel) als Judy, Madison Iseman (Jumanji: Welcome to the Jungle, Goosebumps 2: Haunted Halloween) als haar oppas, Mary Ellen; en Katie Sarife (TV-serie Youth and Consequences en Supernatural) als de vervloekte vriend Daniela. Patrick Wilson (Aquaman, The Conjuring en de Insidious– films) en Vera Farmiga ( The Conjuring films & Godzilla: King of the Monsters) kruipen opnieuw in de huid van de Warrens.

Sebastiaan Khouw
Volg Me Hier

Misschien is dit ook iets voor je!