Trailer Gekte – Assassin’s Creed Valhalla Gameplay

Op 7 mei 2020 zijn de eerste gameplay beelden van Assassin’s Creed Valhalla vrijgelaten. Dit is het nieuwste deel in de Assassin’s Creed reeks. Deze beelden zijn getoond tijdens de Inside Xbox May Episode. Assassin’s Creed Valhalla profiteert bovendien van de nieuwe mogelijkheden van de nieuwe generatie consoles, inclusief de Xbox Series X

Over de makers van het spel

De Creative Director van Assassin’s Creed Valhalla zei het volgende over de game;

“Als ontwikkelaars zijn we altijd enthousiast om met nieuwe hardware te werken, omdat het ons meer mogelijkheden geeft om onze creativiteit te uiten. Assassin’s Creed is altijd betrokken geweest bij het verkennen van nieuwe technologieën en heeft altijd al gebruikgemaakt van de mogelijkheden van nieuwe consoles om zo de meest indrukwekkende ervaring mogelijk te maken. We zijn verheugd om nauw samen te werken met Microsoft om Assassin’s Creed Valhalla naar de Xbox Series X te brengen”

Ashraf Ismail – de Creative Director van Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla is ontwikkeld door het team achter Assassin’s Creed IV: Black Flag en Assassin’s Creed Origins. Het team van Ubisoft Montreal werd ondersteund door Ubisoft Sofia, Ubisoft Singapore, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Barcelona, Ubisoft Kyiv, Ubisoft Bordeaux, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Chengdu, Ubisoft Philippines, Ubisoft Quebec, Ubisoft Bucharest, Ubisoft Pune. Deze studio’s kregen extra hulp van externe partner Sperasoft.

Assassins Creed Valhalla Afbeelding 1
Kijk je ook zo uit naar de nieuwe Assassin’s Creed-game?

Over Assassin’s Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla maakt gebruik van de Smart Delivery-technologie. Dit betekent dat de spelers de game maar eenmalig hoeven aan te schaffen om het spel op zowel de Xbox One als op de Xbox Series X te spelen. Op de Xbox Series X gaat Assassin’s Creed Valhalla optimaal profiteren van onder andere verbeterde graphics en snellere laadtijden. Zo krijgen spelers de kans om de open wereld van Noorwegen en Engeland ongestoord tot in het kleinste detail te ervaren.

Assassin’s Creed Valhalla speelt zich af in de tijd van de Vikingen. Spelers beleven het verhaal van Eivor, een furieuze Viking die werd opgevoed met verhalen van strijd en glorie. De game biedt spelers een enerverende Vikingervaring in een schitterende, dynamische open wereld die zich verzet tegen de brute achtergrond van de Donkere Middeleeuwen van Engeland. Deze nieuwste game in de Assassin’s Creed-serie introduceert tevens tal van nieuwe features, waaronder raids, het uitbouwen van een nederzetting en het opbouwen van hun macht en invloed.

Assassin’s Creed Valhalla is in het najaar van 2020 verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox One, Playstation 5, Playstation 4, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook gaat Assassin’s Creed Valhalla onderdeel zijn van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC. Fans die Assassin’s Creed Valhalla pre-orderen ontvangen bij de lancering een extra missie, The Way of the Berserker, waarin spelers zich aansluiten bij een legendarische Noorse Berserker op zijn zoektocht naar wraak.

Over Ubisoft

Ubisoft is één van de grootste distributeurs en uitgevers van interactieve entertainmentproducten ter wereld. Ubisoft heeft een brede line-up van wereldberoemde merken, waaronder Just Dance, Assassin’s Creed, Rayman, Far Cry, Watch Dogs en de Tom Clancy-series. Ubisoft levert en produceert, middels haar wereldwijde netwerk van studio’s en kantoren, memorable en hoogwaardige game-ervaringen voor alle populaire platformen, waaronder consoles, mobiele telefoons, PC en tablets. en levert, middels haar wereldwijde netwerk van studio’s en kantoren, hoogwaardige en memorabele game-ervaringen voor alle populaire platformen, waaronder consoles, mobiele telefoons, tablets en PC.

Bekijk hier de first look gameplay trailer!

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.