Trailer Gekte #4 – Dumbo, The Nun & Meer

A Star Is Born st 2 jpg sd high © 2018 Warner Bros Ent All Rights Reserved

Welkom tot de alweer de vierde editie van sebkijk!’s Trailer rubriek, genaamd Trailer Gekte. Hierbij wordt er een blik geworpen op de trailers die er in de afgelopen dagen of weken zijn vrijgelaten. In deze derde editie zal sebkijk! het onder andere hebben over The Lego Movie 2: The Second Part, Halloween en How to Train Your Dragon: The Hidden World.

First Man

Na het succes van de uitmuntende (oscar-winnende) film La La Land en de zeer sterke Whiplash, is Damien Chazelle alweer bezig om een, hoogstwaarschijnlijk, meesterwerk te maken. Ik ga ervan uit dat dit een wonder der cinema gaat worden, doordat de trailer zo overtuigend goed was. Al vanaf het eerste shot wat we te zien krijgen, wordt je meegenomen in een spannend verhaal. Andere redenen om te denken dat dit een groots spektakel gaat worden zijn: de regie ligt in handen van Academy Award-winnende Chazelle en Academy Award-genomineerde Ryan Gosling (The Nice Guys). Waar gaat deze film over? De trailer maakt dat erg duidelijk, maar voor degene die het willen weten voordat ze de trailer kijken; de film gaat over de eerste man die op de maan landde, namelijk Neil Armstrong (gespeeld door Ryan Gosling). Bekijk hieronder de trailer!

THE GIRL IN THE SPIDER’S WEB 

De volgende trailer die ik wil bespreken is de trailer van The Girl in the Spider’s Web, die op 7 juni uitkwam. Deze film is gebaseerd op een deel van een boekenreeks geschreven door de Zweedse Stieg Larsson. Een paar jaar geleden kwam een film uit gebaseerd op het eerste deel van deze boekenreeks. Deze film was geregisseerd door David Fincher (Gone Girl) en had Rooney Mara (Carol) en Daniel Craig (Spectre) in de hoofdrollen. Deze film heette The Girl with the Dragon Tattoo en was zeer geliefd onder critici en het publiek. Om de reden dat nu Claire Foy (die grappig genoeg ook in First Man speelt) nu de hoofdrol neemt, in plaats van Rooney Mara, en om het feit dat David Fincher niks met dit deel te maken heeft, is er veel kritiek op deze trailer. Zelf ben ik niet zo bekend met deze boekenreeks en films. Ik heb zelf meer kritiek op de manier waarop deze trailer gemonteerd is. Het komt namelijk meer over als een scène dan een heuze trailer. Hieronder de trailer.

A Star is Born

Op 7 juni 2018 werd ook de eerste trailer voor de ”re-imagining” van A Star is Born online gezet. De originele film kwam uit in 1976. Dit keer is de film geregisseerd door Bradley Cooper (American Hustle) en heeft hij samen met Stefani Germanotta (Sin City: A Dame to Kill For), ook wel bekend als Lady Gaga, de hoofdrol in handen. A Star is Born zal vanaf 4 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. In dit muzikale drama verandert het leven van countryster Jackson Maine, gespeeld door Cooper, wanneer hij talent Ally, gespeeld door Gaga, tegenkomt. Als Jackson zijn liefde in de spotlights zet groeit ze uit tot een ster. Naar mate het succes van Ally toeneemt, heeft Jack het moeilijk met het wegzakken van zijn eigen carrière. Deze drama heeft een emotionele trailer vol gevoel, dus kijk ik er ook naar uit om deze film te zien! De trailer is hieronder.

Alpha

Op 14 juni kwam de tweede trailer van Alpha uit. Alpha speelt zich af 20.000 jaar geleden in Europa. Deze film vertelt het verhaal van een jonge man, genaamd Keda (Kodi Smit-McPhee – X-Men: Apocalypse), die een vriendschap sluit met een wolf (genaamd Alpha). Ze zijn beide losgeraakt van hun groep/roedel en samen gaan ze op zoek naar hun huis, terwijl de dodelijke winter zich afspeelt in Europa. De trailer laat de film meer overkomen als een film die straight-to-DVD hoort te gaan. Toch heb ik interesse om deze film te gaan kijken. Dit komt voornamelijk, omdat ik benieuwd ben hoe de bond tussen man en dier op film gezet zal worden. Bekijk hieronder de trailer!

How To Train Your Dragon: The Hidden World

Het is een lange tijd stil geweest bij Dreamworks, als het ging om de How To Train Your Dragon-franchise, maar nu is eindelijk de eerste trailer voor de conclusie, genaamd How To Train Your Dragon: The Hidden World, vrijgelaten. Hiccup, ingesproken door Jay Baruchel (This is the End) en Toothless zullen vanaf eind januari 2019 weer op het grote scherm te zien. Ook zullen andere (stem-)acteurs/actrices, zoals Cate Blanchett (Thor: Ragnarok), America Ferrera (Ugly Betty) en Gerard Butler (300), terugkeren voor dit derde deel. De trailer belooft een epische conlcusie van deze trilogie. Ik vond de vorige twee delen erg sterk en kijk dus ook enorm uit naar dit derde deel. Hieronder de trailer!

Spider-Man: Into The Spider-Verse

Dit is de definitie van een geweldige trailer. De stijl, de kleuren, de editing. Alles belooft een zeer interessante film. Ik ben een groot fan van Marvel en Spider-Man, dus dat ik naar deze film uitkijk is een understatement. Dit is mijn favoriete trailer voor een animatie-film aller tijden! Zeker weten. Zo goed is deze trailer. In de opkomende animatie-film, genaamd Spider-Man: Into the Spider-Verse, reist Spider-Man naar verschillende dimensies om samen met de verschillende Spider-Men en –Women alle realiteiten te redden. Kicken! Kijk er naar uit! Hieronder de trailer.

Halloween 

Het is alweer een paar jaar geleden dat ik de originele Halloween-film uit 1978 keek. Destijds vond ik de film zeker niet slecht, maar was ik ook niet enorm onder de indruk ervan. Toch zou ik graag de film binnenkort willen Re:Kijken, omdat deze nieuwe film mij ook aanspreekt. Het idee dat Jamie Lee Curtis (True Lies) als een soort Sarah Connor het opneemt tegen Michael Myers, zie ik wel zitten. Ik ben benieuwd naar hoe deze film zal uitpakken. Bekijk hieronder de trailer!

The LEGO Movie 2: The Second Part

Nadat we jaren hebben gewacht, is het dan eindelijk hier. Een eerste blik op de tweede LEGO-Movie, beter bekend als; The LEGO Movie 2: The Second Part. In dit tweede deel is de wereld, na de horror-evenementen van Taco Tuesday verandert in een apocalyptische wereld. Maar volgens Emmet (Chris PrattAvengers: Infinity War) is alles nog steeds AWESOME. Wanneer er echter buitenaardse wezens tevoorschijn komen ligt alles op het spel. Het is nu aan EmmetLucy (Elizabeth Banks, Pitch Perfect) en Batman (Will Arnett, The LEGO Batman Movie) om de wereld te redden. Deze film zal vanaf 7 februari te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder de trailer!

Bohemian Rhapsody 

De trailer voor de opkomende biopic van Freddie Mercury (Rami Malek – Mr. Robot), is alweer meer dan een maand geleden uitgekomen. Deze trailer is echter te goed om niet niet te noemen. De integratie van de muziek in de trailer, met de snel gemonteerde filmshots, belooft veel goed. Ik kijk er enorm naar uit, maar dit kan natuurlijk ook komen doordat een van mijn favoriete acteurs, namelijk Rami Malek erin speelt en dat Queen/Freddie Mercury mijn favoriete nummer (We Will Rock You) hebben bedacht. Bekijk hieronder de trailer!

Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2

Op 4 juni kwam de eerste officiële trailer voor Ralph Breaks the Internet, oftwel Wreck-It Ralph 2, uit. De trailer is interessant, voornamelijk omdat het ons niet veel verteld over wat er gaat gebeuren in de film, maar meer een kijkje geeft in de Internet-wereld van de Wreck-It Ralph-franchise. De eerste Wreck-It Ralph film was erg vermakelijk. Ik ben benieuwd of dit tweede deel dat ook zal zijn. Hieronder de trailer!

Bumblebee

Dit gaat misschien ongeloofwaardig overkomen, maar ik heb nog nooit een Transformers-film gezien. Dit kwam doordat ik nooit echt interesse heb gehad in auto’s die kunnen transformeren tot vechtende robots. En mijn interesse werd ook steeds minder, hoe meer ik hoorde hoe slecht de films waren. Maar na het zien van de trailer van Bumblebee, heb ik toch wel wat meer interesse gekregen om een Transformers-film te gaan kijken. Ik ben opzich wel benieuwd naar hoe Bumblebee gaat uitspelen. Bekijk hieronder de trailer!

Dumbo

Kippenvel kreeg ik van het zien van deze trailer voor de opkomende live-action remake van Disney’s Dumbo. Het ziet er als een hartverwarmend verhaal uit. Dit in combinatie met het creatieve brein van Tim Burton, moet veel beloven. Bekijk hieronder de trailer.

Christopher Robin

De trailer voor de opkomende live-action film van Winnie the Pooh is ook alweer bijna een maand uit. Maar deze is ook te mooi om te vergeten. In deze opkomende Disney-film, genaamd Christopher Robin, is het jongetje dat we kennen van vroeger dus volwassen geworden en de weg kwijtgeraakt. Het is nu aan zijn vroegere jeugdvrienden om onze wereld te betreden en Christopher te helpen weer de liefdevolle en speelse jongen die diep in hem zit terug te vinden. De trailer riep bij meerdere emoties op, van vreugde en verdriet. Dit beloofde een emotionele roller-coaster te worden. Ik kijk er erg naar uit. Hieronder de trailer.

The Nun

Naast dat ik nog nooit een Transformers-film heb gezien, heb ik ook nog nooit een film van het Conjuring-universum gezien. Niet omdat de films mij niet interesseerde, maar meer omdat ik vroeger erg bang was voor horror-films. Nu dat ik ouder ben geworden, is mijn angst voor horror-films minder geworden en ben ik dus meer dan klaar voor om een eerste stap te zetten in de Conjuring-franchise, in de vorm van The Nun. Waar ook nog de teaser trailer laatst voor is uitgekomen. Het is niet veel zeggend, maar het ziet er naar uit als een film waarmee je wel een goede horror-tijd zult hebben. Ben benieuwd. Hieronder de trailer.

Sebastiaan Khouw
Volg Me Hier

Misschien is dit ook iets voor je!