Trailer Gekte #5 – Captain Marvel Teaser Trailer

Captain Marvel - Teaser Poster

Na jaren wachten is het dan eindelijk zover, de eerste trailer voor de opkomende Marvel-film, genaamd Captain Marvel, is uitgekomen. 

De trailer laat ons het verhaal van Carol Danvers (Brie Larson, Scott Pilgrim vs. The World) zien. We zien hoe zij terugkeert naar de aarde zonder enige herinnering daar ooit geweest te zijn. Ook zien we Samuel L. Jackson (Jurassic Park) als een jongere Nick FuryJackson krijgt spreekt als voice-over in de eerste minuut van de trailer. Hierbij heeft hij het over hoe een invasie van buitenaardse wezens eraan komt. En ook wel interessant om te horen dat hij zijn leven als een agent zo’n beetje al had opgegeven.

Het ziet er ook naar uit dat Jackson’s Fury gelijk heeft, want we zien buitenaardse soorten op de aarde, waaronder Ben Mendelsohn (Ready Player One) als een Skrull. De film speelt zich af rond de jaren negentig en zal de twee buitenaardse soorten, de Kree en de Skrulls, tegenover elkaar zeten. Het doel van de Skrulls is om de belangrijkste mensen op de aarde te vervangen om zo de Aarde in handen te krijgen. Dit is gebaseerd op het verhaallijn, Secret Invasion.

Ook krijgen we te zien dat Larson’s Danvers zeker weten de sterkste Marvel Cinematic Universe (MCU)-superheld zal zijn. We zien haar namelijk haar krachten opladen en dit belooft veel wat! Een van de meest besproken momenten uit de trailer is hoe Larson’s Danvers een oud dametje een pak slaag geeft. Pittig random, maar ik denk dat het komt doordat ze niet weet dat ze op haar thuisplaneet is. Of misschien zelfs, omdat het oud dametje een Skrull is. Wie weet. Alles is mogelijk. In ieder geval heb ik zeker genoten van de trailer. Ook al vind ik hem wel wat tegenvallen tegenover de andere trailers die we dit jaar hebben gekregen van Marvel. Het laat de film eruit zien als nog ”zo’n superhelden-film”. Maar ik denk dat ik dit fout heb en dat deze film zeer spectaculair gaat worden. In ieder geval hier hoop ik op! Deze Marvel-film is vanaf 6 maart 2019 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Sebastiaan Khouw
Volg Me Hier

Misschien is dit ook iets voor je!