Trailer Gekte #6 – Stan & Ollie, Mary Poppins Returns & Meer

CREED II - Afbeelding

Welkom tot de alweer de zesde editie van sebkijk!’s Trailer rubriek, genaamd Trailer Gekte. Hierbij wordt er een blik geworpen op de trailers die er in de afgelopen dagen of weken zijn vrijgelaten. In deze zesde editie zal sebkijk! het onder andere hebben over Stan & Ollie, Creed II en They’ll Love Me When I’m Dead. 

Stan & Ollie

Stan & Ollie is een biopic over het meest legendarische film-duo aller tijden, namelijk het duo Stan Laurel en Oliver Hardy. Ook wel bekend als de dikke (Oliver Hardy) en de dunne (Stan Laurel). In deze opkomende biopic worden Laurel en Hardy respectievelijk gespeeld door Academy Award-genomineerden Steve Coogan (The Trip) en John C. Reilly (Guardians of the Galaxy). In Stan & Ollie volgen we de Britse tour in 1953 van het zeer succesvolle film-duo. Als een groot fan van cinema en films, kijk ik hier natuurlijk enorm uit. Op een eerste blik komt de biopic zeer sterk geacteerd over. Ik ben erg benieuwd wat deze film voor me in petto zal hebben, maar als ik kijk naar de trailer zal het een emotionele reize worden.

First Man

Na het succes van de uitmuntende (oscar-winnende) film La La Land en de zeer sterke Whiplash, is Damien Chazelle alweer bezig om een, hoogstwaarschijnlijk, meesterwerk te maken. Ik ga ervan uit dat dit een wonder der cinema gaat worden, doordat de trailer zo overtuigend goed was. Al vanaf het eerste shot wat we te zien krijgen, wordt je meegenomen in een spannend verhaal. Andere redenen om te denken dat dit een groots spektakel gaat worden zijn: de regie ligt in handen van Academy Award-winnende Chazelle en Academy Award-genomineerde Ryan Gosling (The Nice Guys). Waar gaat deze film over? De trailer maakt dat erg duidelijk, maar voor degene die het willen weten voordat ze de trailer kijken; de film gaat over de eerste man die op de maan landde, namelijk Neil Armstrong (gespeeld door Ryan Gosling). Bekijk hieronder de trailer!

Mary Poppins Returns

Een woord; Kippenvel! Ook al heb ik de originele Mary Poppins film nog nooit gezien, het vervolg (genaamd Mary Poppins Returns) ziet eruit als een geweldige film. Ik krijg wel het gevoel van deze trailer dat de film op sommige vlakken erg kan overlappen op Disney’s Christopher Robin-film van dit jaar. Dit hoeft in principe geen probleem te zijn. Echter kan het er wel voor zorgen dat de boodschap minder sterk over komt. Het is dus nog even afwachten hoe dat afloopt. Maar waar gaat dit vervolg over? Jane en Michael Banks zijn volwassen geworden. Na een persoonlijk verlies keert Mary Poppins terug en met haar magische krachten biedt ze hulp aan de familie om weer plezier in hun leven te vinden. Ik ben erg benieuwd naar hoe deze film zal zijn. Blik zelf alvast vooruit met de trailer hieronder.

Bumblebee

Dit gaat misschien ongeloofwaardig overkomen, maar ik heb nog nooit een Transformers-film gezien. Dit kwam doordat ik nooit echt interesse heb gehad in auto’s die kunnen transformeren tot vechtende robots. En mijn interesse werd ook steeds minder, hoe meer ik hoorde hoe slecht de films waren. Maar na het zien van de trailer van Bumblebee, heb ik toch wel wat meer interesse gekregen om een Transformers-film te gaan kijken. Ik ben opzich wel benieuwd naar hoe Bumblebee gaat uitspelen. Bekijk hieronder de trailer!

They’ll Love Me When I’m Dead

Deze Netflix-original documentaire vertelt het verhaal van legendarische filmmaker Orson Welles en de film waar hij het laatst aan heeft gewerkt, namelijk The Other Side of the Wind. Dat zou zijn meesterwerk moeten zijn geworden. In Welles zijn ogen zou het beter zijn geweest dan Citizen Kane, waar hij ook de regisseur van is. De trailer spreekt me zeker aan en neemt me op een reis door de gekte die Welles voelde. Ik kijk er dus zeker naar uit om deze film te kunnen bekijken. Oordeel zelf en bekijk hieronder de trailer!

Creed II 

Holey Quacamole! Creed II ziet er uit als een meesterwerk. Ook al heb ik het eerste deel nog niet gezien. Dit ziet er precies uit als de soort film wat ik geweldig zal vinden. Michael B. Jordan (Black Panther) en Sylvester Stallone (Rocky) acteren in deze trailer ge-wel-dig! Ik ben zo benieuwd naar deze film. Ik kan echt amper wachten. Kijk nu de trailer en voel de geweldig-heid over je heen komen.

Sebastiaan Khouw
Volg Me Hier

Misschien is dit ook iets voor je!