Trailer Gekte #7 – Pokémon Detective Pikachu, Toy Story 4 & Once Upon A Deadpool

Detective Pikachu - Poster

Trailer Gekte is terug! En met misschien wel een van de meest indrukwekkende edities tot nu toe. Of nou ja, meest indrukwekkende trailer die besproken worden. In deze 7de editie zal sebkijk! het onder andere hebben over Toy Story 4, Once Upon a Deadpool en Mowgli: Legend of the Jungle. 

Pokémon Detective Pikachu

Hebben jullie die momenten dat je voor het eerst hoort dat er een film over een bepaald onderwerp, in dit geval Pokémon, gemaakt gaat worden en dat je denkt; ”Ben benieuwd hoe lang dat zal gaan duren?”. Daarna verschijnt er opeens een trailer en kom je erachter dat de tijd echt voorbij vliegt. Dat heb ik bij de trailer van deze opkomende Pokémon-film. Ik had verwacht dat het nog veel langer zou duren voordat we iets van een trailer zouden krijgen. Looks like I was wrong. Maar genoeg achtergrondinformatie! Laten we praten over de trailer. Deze trailer belooft veel meer dan ik had verwacht. Nu kan het zijn dat ik ook door een nostalgische bril kijk, omdat ook ik ben opgegroeid met de Pokémon-series (en -films). En ook ik wilde als kind heel graag een live-action Pokémon film. Nu komt er dus eentje aan en ik moet toch wel eerlijk toegeven; ik kijk er naar uit. Waar ik ook naar uitkijk is om Deadpool, ik bedoel; Ryan Reynolds, te zien als Detective Pikachu. De grappen die in de volgende Deadpool-film, Once Upon A Deadpool (YUP!), voorbij kunnen komen, zijn grandioos. Bekijk hieronder de trailer en geniet van de nostalgische gevoelens.

Once Upon A Deadpool

En dan wordt je opeens verrast met een trailer voor een ”nieuwe” Deadpool-film. Once Upon A Deadpool moet het verhaal van Deadpool 2, die eerder dit jaar uitkwam, hertellen. Maar dan op een kindervriendelijke manier. Zero F’s Given. Dat deze kerst een Deadpool-film zou komen was al voorspeld, maar niet nog niet zeker. Nu blijkt dat toch wel zo te zijn en ik moet eerlijk toegeven dat de grappen uit deze trailer me meer lieten lachen, dan de grappen van de trailer van Deadpool 2. Het blijkt ook dat Fox al een langere tijd een PG-13 Deadpool-film wil uitbrengen. Alleen wilde Ryan Reynolds, de acteur die Deadpool speelt, dat niet. Nu heeft hij toch toegegeven, onder twee afspraken. Allereerst moest een deel van de opbrengst van de film naar een goed doel gaan. Uiteindelijk werd besloten dat dat goed doel Fuck Cancer, of in dit geval voor de PG-13 film ”Fudge Cancer”, zou worden. De tweede afspraak was dat Reynolds de kans zou moeten krijgen om Fred Savage, bekend van The Princess Bride, te ”kidnappen”. En zo ontstond een overeenkomst, met het gevolg dat we nu, al heel snel, Once Upon A Deadpool, in de bios mogen gaan zien. Ik ben erg benieuwd. Bekijk hieronder de trailer.

Dark Phoenix

Uhmm. Tja. Deze trailer is nu al bijna 2 maanden uit. Oeps. Maar hier is in ieder geval de bespreking van de trailer, als jullie überhaupt nog weten dat deze film eraan komt. Ik zelf was het namelijk al vergeten. In Dark Phoenix komt het X-Men team (opnieuw) te staan voor hun grootste vijand ooit. En dit keer is het een van hun, namelijk Jean Grey (Sophie Turner, Game of Thrones). We hebben al een keer meegemaakt hoe Jean Grey het opnam tegen haar X-Men vrienden. Toen was het de taak van Famke Janssen om deze rol te spelen. Ik heb het natuurlijk over, de problematische, X-Men: The Last Stand. Nu is de tijdlijn helemaal opnieuw ingericht en zullen we het opnieuwe meemaken. Fox probeert heftig om men nog interesse te laten krijgen in de X-Men franchise. Maar na het erg tegenvallende X-Men: Apocalypse, ben ik het eens met vele anderen. Laat de X-Men in de Marvel Cinematic Universe voorkomen en begin opnieuw. Ik ben totaal niet onder de indruk van deze trailer. Dit bedoel ik niet vervelend, maar het komt in mijn ogen doordat de nadruk op Jean Grey’s personage wordt gelegd. Ja, ik snap dat dat nodig is voor een Dark Phoenix-film. Wat ik probeer te zeggen is dat ik niet denk dat Sophie Turner, die Jean Grey speelt, niet goed genoeg acteerkracht heeft om een film te dragen. Maar ja, wie weet heb ik het fout. We zullen het meemaken. Bekijk nu de trailer, als je dat nog niet had gedaan.

Toy Story 4

Ik ben hier misschien in de minderheid, maar ik kijk erg uit naar Toy Story 4. Ik ben namelijk een groot Pixar en Toy Story-liefhebber. En I know, I knowToy Story 3 gaf ons een perfect einde voor de trilogie en het verhaal van Woody, Buzz en de anderen. Maar alsnog, ben ik benieuwd welke richting ze op willen gaan. Deze nieuwsgierigheid werd alleen maar groter, toen ik hoorde dat beide Tom Hanks (de stem van Woody) en Tim Allen (de stem van Buzz Lightyear) een erg emotioneel proces hadden bij het maken van deze film. Vooral het einde vonden ze blijkbaar moeilijk op te nemen. Dit roept direct vraagtekens en uitroeptekens op; gaat een van onze geliefde speelgoedfiguren dit avontuur niet overleven?! Ik ben heel erg benieuwd. Bekijk hieronder, niet 1, maar zelfs 2 teaser trailers.

Dumbo

Bij de teaser trailer van Dumbo had ik niet een bepaald lang verhaal geschreven. Ik gaf aan dat ik enthousiast was en hoop had in de krachten van Tim Burton en de cast. Niet veel is veranderd met de komst van de eerste officiële trailer van Burton’s opkomende re-imagining van Disney’s Dumbo. De trailer laat je nu al veel voelen. Van blijdschap en enthousiasme tot verdriet en geluk. Dat is de magie van Burton. Ik ga het dit keer ook kort houden. Ik weet niet wat ik verder nog moet zeggen, behalve dat ik enorm uit kijk naar Burton’s versie van Dumbo. Hieronder de trailer!

Mowgli: Legend of the Jungle

Andy Serkis is vooral bekend van zijn rollen in The Lord of The Rings en Planet of the Apestrilogieën, maar ook op gebied van regie is deze zeer getalenteerde entertainer actiever geworden. Zo kwam hij met zijn regiedebuut, genaamd Breathe, vorig jaar en komt binnenkort zijn versie van The Jungle Book uit, genaamd; Mowgli: Legend of the Jungle. Met een all-star cast van Benedict Cumberbatch tot Christian Bale belooft deze film iets bijzonders te worden. Nu ben ik een groot fan van het werk van Serkis, dus ik kan misschien wat partijdig naar deze film kijken. Toch blijf ik hoop houden dat dit een vernieuwende versie van het verhaal kan zijn. Het zou volgens geruchten veel meer het originele boek van Rudyard Kipling moeten volgen, en die is erg duister. Vooral vergeleken met de Disney-versie. Ik kijk er in ieder geval uit. Deze film zal vanaf 7 december op Netflix te zien zijn. Origineel zou het uitgebracht worden door Warner Bros., maar waarschijnlijk durfde zij niet het risico te nemen met deze film, omdat twee jaar geleden al een andere versie van dit verhaal was uitgekomen. Hieronder de trailer.

Sebastiaan Khouw
Volg Me Hier

Misschien is dit ook iets voor je!