Trailer Gekte – Joker, The Lion King & The Rise of Skywalker

The Lion King 2019

Bij Trailer Gekte bespreken we trailers van opkomende films, die zo goed (of teleurstellend) zijn dat ze je bijna gek maken. Bij deze rubriek komen alle trailers voorbij die het internet op hol heeft laten slaan. In deze nieuwste editie bespreken we de trailers van Todd Phillips’ JOKER, Jon Favreau’s The Lion King en J.J. Abrams’ Star Wars: The Rise of Skywalker. Kijk, lees, discussieer en speculeer dus snel mee!

JOKER

Joker - Poster 1
Foto: BRON Creative, Creative Wealth Media Finance, DC Comis, DC Entertainment, Joint Effort, Village Roadshow Pictures & Warner Bros.

JOKER heeft in de hoofdrol de Oscar-genomineerde Joaquin Phoenix en na het zien van de Teaser Trailer van deze film geloof ik oprecht dat Phoenix een Oscar-waardige performance gaat neerzetten. De Teaser Trailer van JOKER is simpel gezegd een van de beste Teaser Trailers aller tijden. Het verteld een heel verhaal op zich, maar geeft tegelijkertijd weinig weg van het echte verhaal van de film. JOKER wordt uitgebracht door Warner Bros. Pictures en de film wordt geregisseerd door de Oscar-genomineerde Todd Phillips, die ook nog heeft meegewerkt aan het scenario van de film.

Phillips’ JOKER geeft een onderzoek weer van Arthur Fleck (Phoenix). Een man die door de maatschappij wordt genegeerd en mishandeld. Hierdoor krijgen we in de film niet alleen een super interessante karakterstudie te zien, maar ook een film met een boodschap. JOKER draait om de iconische aartsvijand van DC-Comics personage Batman en is een origineel op zichzelf staand verhaal dat nog niet eerder op het grote doek vertoond is.

De cast van de film bestaat onder andere verder uit Zazie Beetz (Deadpool 2), Frances Conroy (American Horror Story) en Robert De Niro (Taxi Driver). Het scenario is geschreven door Scott Silver (The Fighter) in samenwerking met regisseur Todd Phillips (The Hangover-Trilogie). De film wordt geproduceerd door Phillips en Bradley Cooper (Avengers: Infinity War) in samenwerking met Emma Tillinger Koshoff (The Wolf of Wall Street). JOKER draait vanaf 3 oktober 2019 in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder de trailer.

The Lion King (2019)

The Lion King - Poster 1
Foto: Fairview Entertainment, Walt Disney Pictures & Walt Disney Studios Motion Pictures

In The Lion King (2019); de nieuwste opkomende Disney Live-Action Remake Film, neemt Jon Favreau het touw in handen als regisseur. We reizen opnieuw naar de Afrikaanse Savanne waar de toekomstige koning, Simba is geboren. Simba kijkt op naar zijn vader Mufasa en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte. Echter is Mufasa’s broer Scar niet zo blij met de komst van dit welpje, omdat zijn aanspraak op de troon nu in gevaar komt. Er ontstaat een strijd om het koningschap vol verraad, drama en tragedie. De cast bestaat uit grote sterren; namelijk Donald Glover (Community) als Simba, Beyoncé Knowles-Carter (Homecoming: A Film by Beyoncé) als Nala, Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave) als Scar, James Earl Jones (Star Wars & De originele Lion King), Billy Eichner (Billy on the Street) als Timon en Seth Rogen (This is the End) als Pumbaa. The Lion King (2019) draait vanaf 17 juli 2019 in de Nederlandse bioscopen.

Star Wars – Episode IX: The Rise of Skywalker

Met Star Wars – Episode IX: The Rise of Skywalker komt de Star Wars-Saga naar decennia aan een einde. Of in ieder geval aan de Skywalker-Saga komt een einde met deze opkomende film, want plannen voor andere soorten Star Wars-films zijn nog in ontwikkeling. In deze nieuwste Star Wars film komt er een einde aan de strijd tussen de First Order en de Resistance. Vele bekende personages uit deze saga zullen voor dit laatste deel terugkeren en de film is geregisseerd door J.J. Abrams die ook eerder Star Wars: The Force Awakens regisseerde. De Film draait vanaf 18 december in de Nederlandse bioscopen.

Sebastiaan Khouw
Volg Me Hier

Misschien is dit ook iets voor je!