De eerste trailer voor animatiefilm The Spongebob Movie: Sponge on the Run is uitgekomen

The Spongebob Movie: Sponge On The Run zal vanaf 27 mei 2020 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Wie kent hem nou niet? Die grappige gele spons, genaamd – Spongebob Squarepants. Naast dat deze spons al jaren op de televisie te zien is, krijgen we binnenkort ook al weer een derde film van hem in de bioscoop te zien. Dit keer zelfs een volledige 3D-animatie film!

Over Sponge On The Run

In The Spongebob Movie: Sponge On The Run gaan SpongeBob, Patrick en Keanu Reeves (John Wick – Chapter 3: Parabellum) op zoek naar de zeeslak Gary. Ja, dat klopt. De meesteracteur hem zelf krijgt een rol in een Spongebob-film. Zal dit de beste film ooit nu worden? Hoogstwaarschijnlijk wel. Zeeslak Gary is ontvoerd en het is aan Spongebob en Patrick om hem te vinden en te redden.

Zo gaan Spongebob en Patrick ook op zoek naar Gary in het zeer verlichte paradijs “Atlantic City”. Zoals te verwachten leidt dit onze helden volledig af van hun missie. Recentelijk is ook bekend gemaakt dat Nickelodeon – de zender van de Spongebob-serie een deal heeft gesloten met Netflix. In deze deal staat dat Nickelodeon en Netflix samen meerdere series gaan maken over Nickelodeon-personages.

Zo zal er ook een serie komen over de jonge jaren van Spongebob, genaamd: Camp Coral. Deze serie zal ook in 3D-animatie gemaakt worden. Voor de fans van Squidward / Octo is er ook goed nieuws. Er zal een Netflix Original komen over hem – met als thema: muziek. Wat uiteraard als geen verassing overkomen.

The Spongebob Movie - Sponge On The Run Trailer - Afbeelding 1
Gaat Keanu Reeves wat John Wick-actie inzetten om Spongebob en Patrick te helpen?

Over Trailer Gekte

Trailer Gekte is zoals je misschien al had mogen verwachten de trailer rubriek op sebkijk!. Hierbij wordt er een blik geworpen op de trailers die er in de afgelopen dagen, weken of maanden zijn vrijgelaten. Bekijk hieronder de trailer van The Spongebob Movie: Sponge On The Run.

Spongebob is ér helemaal klaar voor!

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.