Trailer Gekte – Eerste Trailer Nieuwe Spongebob Film

The Spongebob Movie - Sponge On The Run Trailer - Uitgelichte Afbeelding

The Spongebob Movie: Sponge On The Run zal vanaf 27 mei 2020 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Wie kent hem nou niet? Die grappige gele spons, genaamd – Spongebob Squarepants. Naast dat deze spons al jaren op de televisie te zien is, krijgen we binnenkort ook al weer een derde film van hem in de bioscoop te zien. Dit keer zelfs een volledige 3D-animatie film!

Over Sponge On The Run

In The Spongebob Movie: Sponge On The Run gaan SpongeBob, Patrick en Keanu Reeves (John Wick – Chapter 3: Parabellum) op zoek naar de zeeslak Gary. Ja, dat klopt. De meesteracteur hem zelf krijgt een rol in een Spongebob-film. Zal dit de beste film ooit nu worden? Hoogstwaarschijnlijk wel. Zeeslak Gary is ontvoerd en het is aan Spongebob en Patrick om hem te vinden en te redden.

Zo gaan Spongebob en Patrick ook op zoek naar Gary in het zeer verlichte paradijs “Atlantic City”. Zoals te verwachten leidt dit onze helden volledig af van hun missie. Recentelijk is ook bekend gemaakt dat Nickelodeon – de zender van de Spongebob-serie een deal heeft gesloten met Netflix. In deze deal staat dat Nickelodeon en Netflix samen meerdere series gaan maken over Nickelodeon-personages.

Zo zal er ook een serie komen over de jonge jaren van Spongebob, genaamd: Camp Coral. Deze serie zal ook in 3D-animatie gemaakt worden. Voor de fans van Squidward / Octo is er ook goed nieuws. Er zal een Netflix Original komen over hem – met als thema: muziek. Wat uiteraard als geen verassing overkomen.

The Spongebob Movie - Sponge On The Run Trailer - Afbeelding 1
Gaat Keanu Reeves wat John Wick-actie inzetten om Spongebob en Patrick te helpen?

Over Trailer Gekte

Trailer Gekte is zoals je misschien al had mogen verwachten de trailer rubriek op sebkijk!. Hierbij wordt er een blik geworpen op de trailers die er in de afgelopen dagen, weken of maanden zijn vrijgelaten. Bekijk hieronder de trailer van The Spongebob Movie: Sponge On The Run.

Spongebob is ér helemaal klaar voor!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Gerelateerde Artikelen

Batman (1989)

Batman (1989) – Movie Review

Batman is a 1989 American superhero film. The film is directed by Tim Burton and is based on the DC Comics character of the same name. It is the first installment of Warner Bros.’ Batman film series. The film stars Michael Keaton as Bruce Wayne (also known as Batman, duh!) and Jack Nicholson as the Joker, alongside Kim Basinger, Robert Wuhl, Billy Dee Williams, Jack Palance, Pat Hingle and Michael Gough. Batman is considered by many as a revolutionary superhero movie. Are you curious if I agree with this? Then keep reading my film review.

Lees Verder >
Black Widow (2021)

Black Widow (2021) – Film Recensie

Black Widow is een Amerikaanse superheldenfilm uit 2021. De film is gebaseerd op het gelijknamige personage uit Marvel Comics. Black Widow is geproduceerd door Marvel Studios. Het is de 24e film in het Marvel Cinematic Universe; ook wel bekend als het MCU. De film werd geregisseerd door Cate Shortland naar een scenario van Eric Pearson. Scarlett Johansson speelt de rol van Natasha Romanoff / Black Widow naast Florence Pugh, David Harbour, O-T Fagbenle, Olga Kurylenko, William Hurt, Ray Winstone en Rachel Weisz. De film speelt zich onmiddellijk af na de gebeurtenissen van Captain America: Civil War. Natasha Romanoff is op de vlucht voor de autoriteiten en wordt onverwachts geconfronteerd door haar verleden. ok met VIP-toegang te streamen op Disney+.

Lees Verder >
Godzilla: King of the Monsters (2019)

Godzilla: King of the Monsters (2019) – Film Recensie

Godzilla: King of the Monsters is een Amerikaanse monsterfilm uit 2019. De film is geregisseerd door Michael Dougherty. Het scenario is geschreven door Michael Dougherty en Zach Schields. De film is ook wel bekend als Godzilla II. Het is een vervolg op Godzilla uit 2014 en is de 35e film in de Godzilla-franchise. Daarnaast is het de derde film in Legendary’s MonsterVerse en de derde Godzilla-film die volledig door een Hollywood-studio wordt geproduceerd. De cast van Godzilla: King of the Monsters bestaat uit Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Sally Hawkins, Charles Dance, Thomas Middleditch, Aisha Hinds, O’Shea Jackson Jr., David Strathairn, Ken Watanabe en Zhang Ziyi. In de film moeten de mensen vertrouwen op Godzilla om Koning Ghidorah te verslaan. Deze nieuwe Alfa Titaan heeft de andere Titanen wakker gemaakt om de wereld te vernietigen. Ben jij benieuwd of deze derde film in de MonsterVerse ook een geslaagde film is? Lees dan snel mijn recensie verder!

Lees Verder >
Justice Society: World War II Giveaway

Justice Society: World War II Giveaway | Gesloten

Lees in dit artikel hoe je mee kan doen aan de Justice Society: World War II Giveaway. Samen met Warner Home Video en Day One MPM mag ik een giveaway houden voor deze film. Mijn dank aan beide voor deze mogelijkheid. De prijs van deze giveaway is een dvd-exemplaar van de film Justice Society: World War II. Deze prijs zal naar de winnaar toegestuurd worden.

Lees Verder >

De Beste Plek voor Tweetalige Recensies & Giveaways

English

Film Recensies

Serie Recensies

Game Recensies

Neem contact op

Klik op de knop hieronder om bij de contact-pagina te komen van deze website. Of stuur hoofdredacteur Seb direct een mail via contact@sebkijk.nl.