Trailer Gekte – Teaser Trailer “Black Widow” Online

Black Widow - Uitgelichte Afbeelding Trailer

Black Widow zal vanaf 1 mei 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Zojuist is de allereerste trailer voor Black Widow vrijgegeven online. Dit is de eerste film na de (uit 23-films-bestaande) Infinity Saga. Daarnaast is Black Widow ook nog een prequel tot Avengers: Infinity War en vervolg op Captain America: Civil War.

Over Black Widow

Scarlett Johansson (Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame) keert opnieuw terug als haar Marvel-personage Natasha Romanoff – ook wel bekend als Black Widow. Voor de mensen die niet begrijpen hoe dit kan, want – SPOILERS(!) – ze stierf toch in Avengers: Endgame? Deze film is namelijk een prequel dat zich afspeelt voor Endgame en zelfs voor Infinity War.

De film zal zich afspelen na de evenementen van Captain America: Civil War, waar meer dan de helft van de Avengers op de vlucht zijn geraakt voor de autoriteiten. Black Widow is ook één van deze Avengers. Oké – er gaan nu wel geruchten rond dat Black Widow nog steeds leeft (zelfs na haar dood in Endgame), maar dat is nog afwachten. Persoonlijk zou ik het jammer vinden als ze die route opgaan, maar wie weet kunnen ze me nog verrassen als ze inderdaad die kant op willen gaan.

De Nieuwkomers

Naast Scarlett Johansson zijn er echter nog meer interessante superhelden-figuren te zien in deze opkomende actie-film. Zo is Stranger Things-acteur David Harbour (Hellboy) te zien als the Red Guardian – wat in de comics één Russische variant van Captain America is. Daarnaast is rising star Florence Pugh (Midsommar) ook in Black Widow te zien. Zij zal een andere Black Widow spelen. En laten we vooral Rachel Weisz (The Favourite) niet vergeten. Deze geweldige actrice heeft waarschijnlijk een mentor-rol in deze film.

Black Widow Afbeelding 1
De eerste poster van Black Widow!

Robert Downey Jr. (Iron Man) zou ook een rol krijgen in deze film, als we de geruchten mogen geloven. Echter is hier nog niks van te zien in deze trailer. Wat redelijk begrijpelijk is. Wel krijgen we de schurk van de film – Taskmaster – heel kort te zien. Deze schurk kan alle bewegingen van zijn vijanden kopiëren. Dit zal dus voor wat interessante Winter Soldier/John Wick-achtige actie-scènes zorgen. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit!

Over Trailer Gekte

Trailer Gekte is zoals je misschien al had mogen verwachten de trailer rubriek op sebkijk!. Hierbij wordt er een blik geworpen op de trailers die er in de afgelopen dagen, weken of maanden zijn vrijgelaten. Bekijk hieronder de trailer van Black Widow.

De teaser trailer van Black Widow!

Misschien is dit ook iets voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.