Bekijk hier de epische trailer van Green Lantern: Beware My Power

Warner Bros. Entertainment heeft op 5 mei de eerste trailer voor hun opkomende animatiefilm Green Lantern: Beware My Power vrijgegeven. Green Lantern: Beware My Power is de nieuwste film dat behoort tot het geanimeerde filmuniversum van DC Comics. Het verhaal van de film volgt marinier John Stewart als hij leert om te gaan met zijn krachten en verantwoordelijkheden, nadat hij plotseling een Green Lantern is geworden. De animatiefilm werd al aangekondigd tijdens DC FanDome – wat plaatsvond in oktober 2021.

De film heeft een Amerikaanse releasedatum voor 26 juli 2022, waarbij de film uitgebracht zal worden op 4K Ultra HD en Blu-ray. De film krijgt in Amerika ook een digitale release. Momenteel is er nog niet bekend of, en zo ja wanneer, de film zal uitkomen in Nederland.

Over Green Lantern: Beware My Power (2022)

John Stewart is als fictief personage het bekendst voor zijn rol in de geanimeerde series Justice League en Justice League Unlimited. Het is daarom fijn en hoogtijd dat John Stewart meer waardering krijgt via een film waar hij de hoofdrol in speelt. De trailer van Green Lantern: Beware My Power laat zien hoe John verbaasd andere leden van de Justice League benadert. Er volgt een misverstand, maar dat wordt snel opgelost wanneer ze zien dat hij een Green Lantern outfit heeft.

De film bevat andere superhelden als Green Arrow, Martian Manhunter, Vixen, en Adam Strange. In de trailer krijgen we ook te zien hoe John een ruimteschip ziet neerstorten op aarde. Hij besluit dit te onderzoeken en komt een van de Guardians of the Universe (niet te verwarren met de Guardians of the Galaxy uit Marvel) tegen. De trailer laat verder zien hoe John een Green Lantern-ring ontvangt en dat Sinestro met zijn Sinestro Corps de schurken van de film zijn. Ook krijgen we enkele beelden te zien van de een oorlog tussen de Rann en Thanagar. Verder wordt er gehint op de dood van Green Lantern Hal Jordan.

De cast van de film bestaat uit Aldis Hodge als John Stewart en Jimmi Simpson als Green Arrow. De cast bestaat verder uit Ike Amadi, Brian Bloom, Jamie Gray Hyder, Mara Junot, Jason J. Lewis, Keesha Sharp, Simon Templeman, Rick D. Wasserman, Sunil Malhotra, en Nolan North. Butch Lukic werkt als toezichthoudende producent van Green Lantern: Beware My Power. Dit was hij ook al voor eerdere animatieprojecten, zoals Superman: The Animated Series, Batman Beyond, en Justice League Unlimited. Bekijk hieronder de officiële trailer voor Green Lantern: Beware My Power.

Bekijk hier de officiële eerste trailer van Green Lantern: Beware My Power (2022).

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.