Trailer Gekte – It: Chapter Two

IT Chapter Two

Na het lange wachten was het dan een tijdje geleden eindelijk zover; de eerste trailer voor It: Chapter Two kwam uit. Het kwaad keert opnieuw terug in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti (IT) de Losers Club – jong en oud – weer bij elkaar brengt.

Introductie

It: Chapter Two is Muschietti’s opvolger van het eerste deel (simpel getiteld; IT) dat uitkwam in 2017. De film werd een wereldwijde hit, die veel werd geprezen en ook nog meer dan 700 miljoen dollar op heeft gebracht. Naast dat dit eerstel deel een cultureel fenomeen en een genre overstijgende film was, werd het ook nog de grootste horror-film aller tijden.

Elk 27 jaar keert het kwaad terug naar het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine. Vandaar dat It: Chapter Two ook de personages weer bij elkaar als volwassenen, bijna drie decennia na de gebeurtenissen van de eerste film.

It: Chapter Two is een New Line Cinema productie en zal wereldwijd gedistribueerd worden door Warner Bros. Pictures. It: Chapter Two draait vanaf 5 september 2019 in de Nederlandse bioscopen.

Castleden: Oud & Nieuw

De hoofdrollen zijn dit keer weggelegd voor James McAvoy (Split, Glass en de nieuwe X-Men films). Hij zal de rol van Bill op zich nemen. Ook Jessica Chastain (Zero Dark Thirty & Dark Phoenix) speelt een belangrijke rol als Beverly. Daarnaast hebben Bill Hader (Barry), Isaiah Mustafa (Shadowhunters: The Mortal Instruments), Jay Ryan (Mary Kills People), James Ransone (The Wire) en Andy Bean (Allegiant) allemaal rol als elk een van de leden van de Losers Club.

Qua oude castleden keert natuurlijk Bill Skarsgård (IT) terug als de gruwelijke clown Pennywise. Daarnaast keren de jongere versies, oftewel de originele leden, van de Losers Club terug. Deze jonge cast bestaat uit: Jaeden Martell als Bill, Wyatt Oleff als Stanley, Sophia Lillis als Beverly, Finn Wolfhard als Richie, Jeremy Ray Taylor als Ben, Chosen Jacobs als Mike en Jack Dylan Grazer als Eddie.

Over de Crew

Andy Muschiettie keert terug als regisseur en regisseert het scenario van Gaby Dauberman (IT, Annabelle: Creation) gebaseerd op het boek IT van Stephen King. Barbara Muschietti, Dan Lin en Roy Lee produceren de film. Marty Ewing, Seth Grahame-Smith en David Katzenberg zijn de uitvoerend producenten van de film.

Het creatieve team achter de schermen bestaat uit: Director of Photography Checco Varese (The 33), de Oscar® winnende production designer Paul D. Austerberry (The Shape Of Water), editor Jason Ballantine (IT, Mad Max: Fury Road) en de Oscar® genomineerde kostuumontwerper Luis Sequeira (The Shape Of Water, Mama).

Kijk Hier de Trailer!

Misschien is dit ook iets voor je!