Trolls 3 in Harmonie Winactie | Gesloten

Op 18 oktober 2023 wordt Trolls 3 in Harmonie in de Nederlandse bioscopen uitgebracht. Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor de film. Met de Trolls 3 in Harmonie Winactie mag ik drie keer een prijzenpakket weggeven van de film Trolls 3 in Harmonie. Elk prijzenpakket bevat twee bioscoop vrijkaarten voor de film Trolls 3 in Harmonie.

Daarnaast bevat elk prijzenpakket ook een draagtas en waterflesje in het thema van de derde animatiefilm over de Trolls. Wil je weten hoe je kans maakt op deze leuke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Trolls 3 in Harmonie (2023)

Trolls 3 in Harmonie is een Amerikaanse muzikale animatie en komediefilm uit 2023. De film is geregisseerd door Walt Dohrn en Tim Heitz. De film is geproduceerd door DreamWorks Animation en wordt uitgebracht door Universal PicturesTrolls 3 in Harmonie is gebaseerd op de Good Luck Trolls speelgoedfiguurtjes die bedacht zijn door Thomas Dam. De film dient als een direct vervolg op Trolls World Tour uit 2020. Daarnaast is dit het derde deel uit de geanimeerde Trolls filmfranchise.

De Engelstalige cast van de film bestaat uit onder andere Anna KendrickJustin TimberlakeZooey DeschanelChristopher Mintz-PlasseIcona PopAnderson .PaakRon FunchesKenan ThompsonKunal NayyarWalt DohrnEric AndréKid CudiDaveed DiggsTroye SivanCamila CabelloAmy SchumerAndrew RannellsRuPaul en Zosia MametTrolls 3 in Harmonie wordt in de Engelstalige versie uitgebracht onder de officiële titel Trolls Band Together.

Trolls 3 in Harmonie Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures, Triple P Entertainment, DreamWorks Animation en Universal Pictures Nederland.

De Nederlandse stemmencast bestaat uit onder andere Sharon DoorsonBuddy VedderEdwin JonkerBettina HolwerdaStefaniaJim BakkumPip PellensMurth MosselUrvin MonteFreek BartelsEva Van der Gucht en Envy Peru. Ondanks dat de film voornamelijk met computeranimatie gemaakt is, bevat de film enkele 2D animatiesequenties met animatiestijlen die geïnspireerd zijn door Yellow Submarine uit 1968 en Fantasia uit 1940. Trolls 3 in Harmonie wordt in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 17 november 2023. In Trolls 3 in Harmonie zijn Poppy en Branch eindelijk officieel een stelletje.

Terwijl ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit samen met zijn vier broers deel uit van haar favoriete boyband BroZone. BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft hij zijn broers niet meer gezien. Maar als zijn broer Floyd ontvoerd wordt door een stel gemene popster schurken, gaan Branch en Poppy op een meeslepend en emotioneel avontuur om hem te redden. Trolls 3 in Harmonie draait vanaf 18 oktober 2023 in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk hierboven de officiële Nederlands gesproken trailer van Trolls 3 in Harmonie.

De voorwaarden van de Trolls 3 in Harmonie Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruiken van dezelfde e-mailadressen onder dezelfde (of een andere) naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Dit kan ook gebeuren als je meerdere malen deelneemt aan een winactie met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam. Bij de Trolls 3 in Harmonie Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd.

De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden. Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Trolls 3 in Harmonie Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures, Triple P Entertainment, DreamWorks Animation en Universal Pictures Nederland.

Zo doe je mee aan de Trolls 3 in Harmonie Winactie

Deze winactie voor de film Trolls 3 in Harmonie is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.