Trolls Band Together Winactie | Gesloten

Op 17 januari 2024 brengen Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM de Amerikaanse geanimeerde komedie en musicalfilm Trolls Band Together uit op Blu-ray en DVD. Om de fysieke media release van Trolls Band Together te vieren mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM een winactie opzetten voor de film. Met de Trolls Band Together Winactie mag ik twee keer een Blu-ray weggeven van de film Trolls Band Together.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze muzikale prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Trolls Band Together (2023)

Trolls Band Together is een Amerikaanse muzikale animatie en komediefilm uit 2023. De film is geregisseerd door Walt Dohrn en Tim Heitz. De film is geproduceerd door DreamWorks Animation en wordt uitgebracht door Universal PicturesTrolls Band Together is gebaseerd op de Good Luck Trolls speelgoedfiguurtjes die bedacht zijn door Thomas Dam. De film dient als een direct vervolg op Trolls World Tour uit 2020. Daarnaast is dit het derde deel uit de geanimeerde Trolls filmfranchise.

De Engelstalige cast van de film bestaat uit onder andere Anna KendrickJustin TimberlakeZooey DeschanelChristopher Mintz-PlasseIcona PopAnderson .PaakRon FunchesKenan ThompsonKunal NayyarWalt DohrnEric AndréKid CudiDaveed DiggsTroye SivanCamila CabelloAmy SchumerAndrew RannellsRuPaul en Zosia MametTrolls Band Together wordt in de Nederlandstalige versie uitgebracht onder de officiële titel Trolls 3 in Harmonie.

Trolls Band Together Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Universal Pictures, Filmdepot.nl, DreamWorks Animation en Universal Pictures Nederland.

De Nederlandse stemmencast bestaat uit onder andere Sharon DoorsonBuddy VedderEdwin JonkerBettina HolwerdaStefaniaJim BakkumPip PellensMurth MosselUrvin MonteFreek BartelsEva van der Gucht en Envy PeruTrolls Band Together is in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 17 november 2023. In Nederland was de film te zien vanaf 18 oktober 2023. In Trolls Band Together zijn Poppy en Branch eindelijk officieel een stelletje.

Terwijl ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit samen met zijn vier broers deel uit van haar favoriete boyband BroZone. BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft hij zijn broers niet meer gezien. Maar als zijn broer Floyd ontvoerd wordt door een stel gemene popster schurken, gaan Branch en Poppy op een meeslepend en emotioneel avontuur om hem te redden.

Bekijk hierboven de officiële tweede trailer van Trolls Band Together (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Trolls Band Together Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Trolls Band Together Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Trolls Band Together Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Universal Pictures, Bol.com, DreamWorks Animation en Universal Pictures Nederland.

Zo doe je mee aan de Trolls Band Together Winactie

Deze winactie voor de film Trolls Band Together is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.