Trolls World Tour Giveaway | Gesloten

Trolls World Tour Winactie 2020

Trolls World Tour is vanaf 24 februari al te zien op 4K Blu-ray, 3D Blu-ray, Blu-ray en Dvd. In samenwerking met Universal Pictures International en Day One MPM mag ik een Trolls World Tour Winactie houden. Mijn dank aan beide Universal Pictures International en Day One MPM voor de samenwerking. Wil jij kans maken op een gratis 4K Blu-ray (inclusief 3D Blu-ray & 2D Blu-ray) van de film Trolls World Tour? Lees dan snel verder hoe jij kans maakt op deze leuke prijs!

Over Trolls World Tour

Trolls World Tour is een muzikale, komische en avontuurlijke animatiefilm uit 2020. De film is geregisseerd door Walt Dohrn en David P. Smith. Trolls World Tour werd geproduceerd door DreamWorks Animation en in Nederland uitgebracht door Universal Pictures International. Het scenario van Trolls World Tour is geschreven door Jonathan AibelGlenn BergerMaya ForbesWallace Wolodarsky & Elizabeth Tippet

Trolls World Tour bevat stemmenwerk van Anna KendrickJustin Timberlake, James CordenKelly ClarksonRachel BloomRon FunchesAnderson .PaakSam RockwellKenan Thompson & Kunal Nayyar. De Nederlandse versie van de film bevat stemmenwerk van onder andere Sharon DoorsonBuddy VedderCarlo BoszhardDJ Hardwell en Birgit Schuurman. Trolls World Tour is het vervolg op de originele Trolls-film uit 2016. 

De 4K, 3D en 2D-Blu-ray pack van Trolls World Tour is bomvol leuke extra’s. Daarnaast is het met deze Blu-ray pack mogelijk om de film in 4K, 3D of 2D te kijken. De Dance Party Edition zit ook in begrepen op alle blu-ray’s. Trolls World Tour ontdekken Poppy en Branch dat hun koninkrijk slechts één van de zes muzikale rijken is. De gevaarlijke heerser van de Hard Rock Trolls wilt alle andere stammen het zwijgen opleggen zodat haar stam als enige muzikaal blijft. Nu moeten Poppy en Branch op een episch avontuur vertrekken om de koninkrijken van de Trollen te redden.

Trolls World Tour 2020
Bron: Universal Pictures International & Day One MPM.

Stukje uit mijn Recensie

De trollen zijn dan misschien allemaal dezelfde soort wezens, maar dat betekent niet dat ze allemaal hetzelfde geloof of karakter moeten hebben. Hetzelfde is het geval bij de mensheid. We zijn allemaal verschillend en dat maakt de mensheid ook zo sterk. De film geeft hiermee een duidelijke boodschap weer dat je eigenheid je kracht is. Dit is een supermooie boodschap voor mensen van alle leeftijden. Daarnaast is het ook één veel duidelijkere en sterkere boodschap dan wat het eerste deel met zijn verhaal probeerde te vertellen.

Klik op hier om mijn film recensie volledig te lezen.

Bekijk hier de officiële Nederlandse trailer van Trolls World Tour.

Informatie Trolls World Tour Winactie

  1. Er zal niet over de uitslag gecorrespondeerd worden. Een mail sturen met vragen en/of opmerkingen is altijd mogelijk. Er kan altijd een mail gestuurd worden naar het volgende mail-adres: contact@sebkijk.nl.
  2. De winnaar zal via de e-mail en/of via een privé-bericht benaderd worden.
  3. Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
  4. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en een e-mail adres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, die de prijsvraag mogelijk maakt, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  5. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland of België.
  6. Je moet je correcte adres-gegevens invullen, anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  7. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mail adres van je ouders doorsturen, zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Deelnemen Trolls World Tour Winactie

Als je mee wilt doen aan deze winactie, dan moet je twee stappen ondernemen. 

  1. Volg SebKijk op Instagram of op Facebook. Klik hier voor Instagram en hier voor Facebook.
  2. Vul daarna hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij krijgen hiervan een melding binnen en zullen je gegevens alleen gebruiken voor deze winactie. 

Belangrijk om te weten! Je kunt je aanmelden voor deze winactie tot 9 maart 2021 00:01. Ik zal tussen 9 en 11 maart contact opnemen met de winnaar.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Gerelateerde Artikelen

Directors' Collection Foto

Cinéart lanceert Directors’ Collection

Op 30 april 2021 lanceerde Cinéart een plek waar je je kunt onderdompelen in de wereld van Cinéart’s toonaangevende regisseurs. Op die dag werd op de website van Cinéart de Directors’ Collection gelanceerd. De Directors’ Collection is de plek voor liefhebbers van auteurscinema. Het maakt niet uit of je al jaren een liefhebber bent of geïntrigeerd bent om te beginnen. Bij deze collectie kun je je laten inspireren door de uitgebreide interviews, biografieën, soundtracks, masterclasses en podcasts over de invloedrijke filmmakers van onze tijd. Daarnaast kun je uiteraard de geselecteerde films van deze meesters uit de Cinéart-catalogus kijken.

Lees Verder >
The Undoing Miniserie Giveaway 2020

The Undoing Miniserie Giveaway | Blu-ray

Lees in dit artikel hoe je mee kan doen aan The Undoing Miniserie Giveaway. In samenwerking met Day One MPM & Warner Home Video mag ik een giveaway houden voor de miniserie The Undoing. Mijn dank aan beide voor deze samenwerkingsmogelijkheid. De prijs van deze giveaway is één Blu-ray exemplaar van The Undoing die naar de winnaar toegestuurd zal worden.

Lees Verder >
The Undoing Miniserie 2020

The Undoing Miniserie (2020) – Recensie

The Undoing is een Amerikaanse psychologische thriller miniserie. De miniserie is zesdelig en het scenario is geschreven door David E. Kelley. Het verhaal is een verfilming van de roman You Should Have Known dat geschreven is door schrijfster Jean Hanff Korelitz. De miniserie is geregisseerd door Susanne Bier en de hoofdrollen worden gespeeld door Nicole Kidman, Hugh Grant, Donald Sutherland en Noah Jupe. De miniserie werd veelbesproken toen het oorspronkelijk uitkwam. De zesdelige miniserie ontving veel positieve reacties. Echter ben ik het zelf (grotendeels) niet eens met de lof die de miniserie ontvang. Lees in mijn recensie wat ik vind van de miniserie The Undoing.

Lees Verder >
Wonder Woman 1984 Giveaway

Wonder Woman 1984 Giveaway | 4K Blu-ray & 2D Blu-ray

In samenwerking met Day One MPM & Warner Home Video mag ik een grote Wonder Woman 1984 Giveaway houden. Mijn dank aan beide voor deze samenwerkingsmogelijkheid. Ik mag bij deze giveaway twee normale Blu-ray’s en één 4K Blu-ray Steelbook van Wonder Woman 1984 weggeven. De 4K Blu-ray Steelbook van Wonder Woman 1984 bevat ook nog één 3D Blu-ray en één 2D Blu-ray disc. Naast de Blu-ray’s maakt er ook nog één gelukkige winnaar kans op een sleutelhanger van de superheldin Wonder Woman zelf. Lees in dit artikel hoe je kans kan maken op deze toffe prijs!

Lees Verder >

Dé Beste Plek voor Nederlandse Recensies & Giveaways

Blu-ray & DVD

On Demand

Games

Neem contact op

Klik op de knop hieronder om bij de contact-pagina te komen van deze website. Of stuur hoofdredacteur Seb direct een mail via contact@sebkijk.nl.