True Detective: Night Country is vanaf 15 januari 2024 te zien op HBO Max in Nederland

De eerste officiële trailer en poster voor True Detective: Night Country zijn online geplaatst. De HBO Original Serie zal bestaan uit zes afleveringen. Op maandag 15 januari 2024 zal True Detective: Night Country in première gaan op HBO Max. Hierna zal er wekelijks op maandag een nieuwe aflevering verschijnen. Issa López dient als de showrunner van de HBO Original Serie. Daarnaast is ze ook de regisseur en scenarioschrijver van alle zes afleveringen.

De cast van True Detective: Night Country bestaat uit (o.a.) Jodie Foster, Kali Reis, Fiona Shaw, Finn Bennett, Isabella Star Lablanc, Aka Niviâna, Anna Lambe, Diane Benson, June Thiele, Joel D. Montgrand, Christopher Eccleston en John Hawkes. De hoofdrol in deze HBO Original Serie wordt gespeeld door Jodie Foster. De actrice dient ook als een uitvoerend producent van de serie.

Andere uitvoerend producenten van True Detective: Night Country zijn Mari Jo Winkler, Barry Jenkins, Adele Romanski, Mark Ceryak, Chris Mundy, Alan Page Arriage, Steve Golin, Richard Brown, Woody Harrelson, Matthew McConaughey, Cary Joji Fukunaga en Nic Pizzolatto. Princess Daazhraii Johnson, Cathy Tagnak Rexford en Sam Breckman dienen als producenten van True Detective: Night Country.

Het verhaal van deze serie begint wanneer er een lange donkere winter aanbreekt in Ennis, Alaska. Acht mannen die het Tsalal Arctic Research Station bedienden, verdwijnen spoorloos. Het is nu aan rechercheurs Liz Danvers en Evangeline Navarro om deze zaak op te lossen. Hiervoor moeten ze de duisternis die ze in zich dragen onder ogen zien en graven in de gruwelijke waarheden die verborgen liggen onder het eeuwige ijs.

Bekijk hierboven de officiële trailer van True Detective: Night Country. De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.