Unicorn Wars Winactie | Gesloten

Op 21 september 2023 komt dan eindelijk de gruwelijke animatiefilm Unicorn Wars uit in de Nederlandse bioscopen. De film bevat een gestoord verhaal waarin schattige teddyberen met grote, ronde ogen al jarenlang verwikkeld zijn in een heilige oorlog tegen machtige eenhoorns. Om de bioscooprelease van deze bloederige animatiefilm te vieren mag ik samen met Periscoop Film en Film Incompany een winactie opzetten rondom de film.

Met de Unicorn Wars Winactie mag ik drie keer een prijzenpakket weggeven van de film Unicorn Wars. Elk prijzenpakket bevat twee bioscoop vrijkaarten om de film te zien. Daarnaast bevat elk prijzenpakket ook een pet in het thema van de film Unicorn Wars. Wil je weten hoe je kans maakt op deze fantastische prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Periscoop Film en Film Incompany voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Unicorn Wars (2022)

Unicorn Wars is een Spaans-Franse geanimeerde horrorkomedie en oorlogsfilm uit 2022. De film is geregisseerd door Alberto Vázquez. De regisseur schreef ook het scenario van de film. Hij baseerde zijn speelfilm Unicorn Wars op zijn korte film Sangre de unicornio. De Spaanse stemmencast van Unicorn Wars bestaat uit onder andere Jon Goiri, Jaione Insausti en Ramón Barea. Unicorn Wars won de prijs voor Beste animatiefilm bij de 37ste Goya Awards.

De Goya is een jaarlijkse filmprijs die wordt uitgereikt door de Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España (de Spaanse Academie voor de Wetenschap der Kunsten en Cinematografie). Unicorn Wars laat het gruwelijke en kleurrijke verhaal zien van een eeuwenoude oorlog tussen een leger van teddyberen en machtige eenhoorns.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Unicorn Wars (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Unicorn Wars Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde e-mailadressen onder dezelfde (of een andere) naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Dit kan ook gebeuren als je meerdere malen deelneemt aan een enkele winactie met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam. Bij de Unicorn Wars Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar wel minimaal 16 jaar. Unicorn Wars is namelijk een bloederige en brute 16+ film. Win je de prijs en ben je jonger dan 18 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Unicorn Wars Winactie
Bron: Periscoop Film en Film Incompany.

Zo doe je mee aan de Unicorns Wars Winactie

Deze winactie voor de film Unicorn Wars is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.