Vogelvlucht Winactie | Gesloten

Op 20 december 2023 wordt de hartverwarmende en vrolijke animatiefilm Vogelvlucht officieel in de Nederlandse bioscopen uitgebracht. De film is nu al in meerdere Nederlandse bioscopen in de voorpremière te zien. Om de bioscooprelease van Vogelvlucht te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor de film. Met de Vogelvlucht Winactie mag ik drie prijzenpakketten weggeven van de film Vogelvlucht.

Elk prijzenpakket bevat een rubberen eend en een fluit van de film Vogelvlucht. Daarnaast bevat elk prijzenpakket ook twee bioscoop vrijkaarten van de film Vogelvlucht. Wil je weten hoe je kans maakt op deze leuke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over vogelvlucht (2023)

Vogelvlucht is een avontuurlijke en komische animatiefilm die geschikt is voor het hele gezin. De Engelstalige titel van de film is Migration. De film is geregisseerd door Benjamin Renner. Deze filmmaker werd al eerder voor een Academy Award genomineerd voor zijn werk aan Ernest & Celestine en The Big Bad Fox and Other Tales. Guylo Homsy dient als coregisseur van Vogelvlucht. Het scenario van de film is geschreven door Mike White.

De Nederlandse stemmencast bestaat uit (o.a.) Rayen Panday, Kim van Kooten, Posy Bakum, Linda Wagenmakers, Frank Lammers, Jandino Asporaat, Karin Bloemen, Imaani Oosterhuis, Esdilia Rombley en Floris Göbel. De Engelstalige stemmencast van de film bestaat uit (o.a.) Kumail Nanjiani, Elizabeth Banks, Awkwafina, Keegan-Michael Key, David Mitchell, Danny DeVito, Carol Kane, Casper Jennings en Tresi Gazal. De film is geproduceerd door Chris Meledandri. Hij is de oprichter en CEO van Illumination. Vogelvlucht vertelt het verhaal van familie Mallard. Het leven is voor deze familie een sleur geworden.

Vader Mack houdt zijn gezin graag veilig. Zo vindt hij het prima om de rest van hun leven in een vijver in New England rond te blijven spartelen. Moeder Pam denkt hier anders over. Ze wil hun kinderen – tienerzoon Dax en eendenkuiken Gwen – graag meer van de wereld laten zien. Wanneer een gezin trekvogels in hun vijver neerstrijkt, horen ze spannende verhalen over hun reizen. Het lukt Pam om Mack over te halen om op een familievakantie te gaan naar het tropische Jamaica. Hun reis loopt al gauw in de soep, maar toch blijven ze doorzetten om nieuwe ervaringen en avonturen te beleven.

Bekijk hierboven de derde officiële Nederlandstalige trailer van Vogelvlucht (2023).

De voorwaarden van de Vogelvlucht Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Vogelvlucht Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Vogelvlucht Winactie
Bron: Universal Pictures, Universal Pictures Nederland, Triple P Entertainment, Illumination, Universal Pictures International (UPI) en Illumination Entertainment.

Zo doe je mee aan de Vogelvlucht Winactie

Deze winactie voor de film Vogelvlucht is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Een gedachte over “Vogelvlucht Winactie | Gesloten”"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.