Wicked Little Letters Winactie | Gesloten

Op 14 juni 2024 bracht Dutch FilmWorks (DFW) de Britse komedie en mysteriefilm Wicked Little Letters uit op Blu-ray en DVD. Om de fysieke media release van Wicked Little Letters te vieren, mag ik samen met Dutch FilmWorks (DFW) een winactie opzetten voor de film. Met de Wicked Little Letters Winactie mag ik een keer een Blu-ray weggeven van de film Wicked Little Letters. Wil je weten hoe je kans maakt op deze komische prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Dutch FilmWorks (DFW) voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Wicked Little Letters (2023)

Wicked Little Letters is een Britse zwarte komedie en mysteriefilm uit 2023. De film is geregisseerd door Thea Sharrock. Het scenario is geschreven door Jonny Sweet. De cast van de film bestaat uit (o.a.) Olivia Colman, Jessie Buckley, Anjana Vasan, Timothy Spall, Joanna Scanlan, Hugh Skinner, Malachi Kirby, Gemma Jones, Lolly Adefope, Eileen Atkins en Alisha Weir. De film beleefde zijn wereldpremière op 9 september 2023 bij het Toronto International Film Festival. De film werd in de Nederlandse bioscopen uitgebracht op 7 maart 2024. Het verhaal van Wicket Little Letters gaat over het Britse badplaatsje Littlehampton.

Ze blijven opgeschrikt worden door mysterieuze, obscene handgeschreven brieven die in steeds grotere getallen en bij steeds meer dorpsbewoners op de mat vallen. De verdenkingen gaan gelijk richting de vrijgevochten en enigszins grofgebekte Rose. Hierdoor dreigt ze voogdij over haar dochtertje kwijt te raken. Uiteindelijk sluit een aantal vrouwen uit het dorp de handen ineen om de waarheid boven tafel te krijgen. Wicked Little Letters is zowel een hilarisch als eerlijk verslag over vrouwen die veroordeeld worden vanwege afwijkend gedrag, maar blijven vechten voor gerechtigheid in het rechtssysteem dat hen volledig uitsluit.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Wicked Little Letters (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Wicked Little Letters Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Wicked Little Letters Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Wicked Little Letters | Blu-ray
Bron: Dutch FilmWorks (DFW), Bol.com, Blueprint Pictures, Film4, People Person Pictures, South of the River Pictures, StudioCanal en StudioCanal International.

Zo doe je mee aan de Wicked Little Letters Winactie

Deze winactie voor de film Wicked Little Letters is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.