Wil de Krokodil Winactie | Gesloten

Op 7 december werd de muzikale en vermakelijke familiefilm Wil de Krokodil in de Nederlandse bioscopen gebracht. Om de release van Wil de Krokodil te vieren, mag ik samen met Universal Pictures International Netherlands en Sony Pictures Releasing International een winactie houden voor de film. Met de Wil de Krokodil Winactie mag ik een prijzenpakket weggeven van de film. Het prijzenpakket van de Wil de Krokodil Winactie bestaat uit draadloze oordopjes, een sjaal, een tasje, een microfoontje en een stickervel. Het prijzenpakket bevat daarnaast 4 bioscoop vrijkaarten voor de film Wil de Krokodil. Mijn dank aan Universal Pictures International Netherlands en Sony Pictures Releasing International voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Wil de Krokodil (2022)

Wil de Krokodil is een Amerikaanse musical en komediefilm dat geregisseerd is door Will Speck en Josh Gordon. De Amerikaanse titel van de film is Lyle, Lyle, Crocodile. Het scenario van de film is geschreven door William Davies. De film is geproduceerd door Columbia Pictures, Eagle Pictures en TSG Entertainment II. De film wordt uitgebracht door Sony Pictures Releasing. De film is een adaptatie van het gelijknamige kinderboek en de bijhorende prequel tot het kinderverhaal The House on East 88th Street. De cast van de Amerikaanse versie van de film bestaat uit Shawn Mendes, Javier Bardem, Constance Wu, Winslow Fegley, Scott McNairy, en Brett Gelman.

De Nederlandstalige versie bevat de stemmen van Cystine Carreon, Soy Kroon, Frans Limburg, Jelle Amersfoort, Matteo van der Grijn, Silver Metz, Carolina Dijkhuizen, Jayda Monteiro da Silva, en Floris Göbel. Wil de Krokodil had zijn wereldpremière in New York City op 2 oktober 2022 en de film werd daarna in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 7 oktober. In Nederland is de film vanaf 7 december 2022 in de bioscopen te zien. Wil de Krokodil ontving positieve recensies van de critici waarbij ze met lof spraken over de visuele beelden, Bardems acteerwerk en Mendes’ zangprestatie als de krokodil.

Wil de Krokodil Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures International Netherlands, Sony Pictures Releasing International, Eagle Pictures, Hutch Parker Entertainment, Sony Pictures Animation, Sony Pictures Entertainment (SPE), Speck & Gordon, en TSG Entertainment. | © 2022 CTMG. All Rights Reserved.

De film is daarnaast een commercieel succes, waarbij het tot nu toe ruim 88 miljoen Amerikaanse dollars opbracht tegen een budget van 50 miljoen Amerikaanse dollars. Het verhaal volgt een gezin nadat ze naar New York verhuisd zijn. De jongste zoon Josh heeft moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert als hij op de zolder van het huis waar ze nu wonen Wil ontdekt. Wil is een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek.

De twee worden al snel vrienden. Als Wil bedreigd wordt door boze buurman Mr. Grumps moet het gezin samenwerken met Wils charismatische eigenaar Hector P. Valenti. Samen laten ze iedereen zien dat je er soms onverwachts familie bij kunt krijgen en dat er niets mis is met een grote zingende krokodil die een nog grotere indruk maakt. Lyle, Lyle, Crocodile (Nederlandse titel: Wil De Krokodil) is een film van Sony Pictures. | © 2022 CTMG. All Rights Reserved.

Bekijk hier de officiële trailer van Wil de Krokodil (2022). De trailer is Nederlands gesproken.

De voorwaarden van de Wil de Krokodil Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam zich voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. Het prijzenpakket – inclusief de bioscoop vrijkaarten – van de Wil de Krokodil Winactie zullen via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Wil de Krokodil Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures International Netherlands, Sony Pictures Releasing International, Eagle Pictures, Hutch Parker Entertainment, Sony Pictures Animation, Sony Pictures Entertainment (SPE), Speck & Gordon, en TSG Entertainment. | © 2022 CTMG. All Rights Reserved.

Zo doe je mee aan de Wil de Krokodil Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Wil de Krokodil Winactie tot en met 7 januari 2023. Om je aan te melden voor de Wil de Krokodil Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Wil de Krokodil Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

3 gedachten over “Wil de Krokodil Winactie | Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.