Win een Gepersonaliseerde Mok | Studentendrukwerk 2020 Win Actie

Niet zo lang geleden had ik een recensie geschreven over mijn ervaring met Studentendrukwerk. In mijn samenwerking met dit bedrijf mocht ik een foto op aluminium laten drukken en recenseren. Dit was zeker een bijzondere ervaring. Om zo’n soort bijzondere ervaring te kunnen delen met mijn lezers beginnen we opnieuw aan een samenwerking.

Dit keer is het echter een samenwerking waarbij ik een win actie voor mijn lezers kan houden. De prijs is een gepersonaliseerde mok. Wil jij kans maken op een gepersonaliseerde mok van Studentendrukwerk? Lees dan snel verder hoe jij ook kans kan maken op deze prijs!

Update – 03/12/2020. Studentendrukwerk heeft me laten weten dat ik twee mensen een gepersonaliseerde mok mag meegeven. Dus twee mensen maken nu kans op een gepersonaliseerde mok!

Over Studentendrukwerk

Al het drukwerk van Studentendrukwerk wordt geproduceerd in hun eigen digitale drukkerij. Doordat zij alles in eigen huis produceren kunnen zij snel leveren, en kunnen zij de kwaliteit waarborgen. Ze zijn onderdeel van Chris Russell en hebben al meer dan 25 jaar ervaring in drukwerk. Chris Russell BV is een full-service reclamebureau en een digitale drukkerij. Dit bedrijf verzorgt al meer dan 25 jaar reclame en drukwerk voor toonaangevende winkelketens in Nederland, maar ook voor studenten die het beste drukwerk willen voor hun scriptie.

Gepersonaliseerde Mok Studentendrukwerk
Een mok voor thee kan natuurlijk ook!

Over de Gepersonaliseerde Mok

Wil jij je eigen mokken bedrukken als een relatiegeschenk of als een origineel verjaardagscadeau? Bij Studentendrukwerk kun je voordelig en gemakkelijk je eigen mok laten bedrukken. Via de online editor van Studentendrukwerk kun je eenvoudig je eigen mok met foto maken vanaf je telefoon of PC. Hiervoor hoeft niks geïnstalleerd te worden. Zo heb je binnen een paar klikken je eigen foto mok gemaakt.

Je foto wordt gedrukt op een mok van écht keramiek materiaal. Daarnaast is een foto op mok een duurzaam product wat lang goed blijft en kan deze gewoon in de vaatwasser en magnetron geplaatst worden. Dit is dus een super mok om te laten personaliseren.

Bij Studentendrukwerk profiteer je altijd van een laag studententarief, ook als je geen student bent! Daarnaast krijg je extra volumekorting bij een grotere oplage mokken. Wil je een speciale mok bedrukken? Kies dan voor de magische mok. Je foto wordt gedrukt op een mok dat verandert van kleur bij hitte.

Zodra je jouw koffie inschenkt wordt de foto op de mok zichtbaar! De keuze uit een normale of magische mok bepaal je in de winkelwagen. Wil je met spoed mokken laten drukken? Dat is ook zeker mogelijk. Doordat Studentendrukwerk in eigen huis produceert kunnen ze snel mokken laten drukken. Lees hier meer over hoe je een gepersonaliseerde mok bij Studentendrukwerk kunt maken.

Gepersonaliseerde Mok Studentendrukwerk
Een voorbeeld van een speciale mok!

Informatie Deelname Gepersonaliseerde Mok Giveaway

 1. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Een mail sturen met vragen en/of opmerkingen is altijd mogelijk. Je kunt vragen en/of opmerkingen sturen naar contact@sebkijk.nl.
 2. De winnaar zal via de e-mail en/of via een privé-bericht benaderd worden.
 3. Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
 4. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en e-mail adres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, die de prijsvraag mogelijk maakt, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
 5. Om mee te doen aan deze win actie dien je woonachtig te zijn in Nederland.
 6. Vul je correcte adres-gegevens in, anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
 7. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mail adres van je ouders doorsturen, zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Deelnemen aan de Gepersonaliseerde Mok Giveaway

Als je mee wilt doen aan de Gepersonaliseerde Mok Giveaway, dan moet je de volgende stappen ondernemen. 

 1. Allereerst moet je de Facebook-pagina van Studentendrukwerk volgen en liken. Dit kun je hier doen.
 2. Daarnaast moet je SebKijk volgen op Facebook of op Instagram.
 3. Vul daarna hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij krijgen hiervan een melding binnen en we zullen je gegevens alleen gebruiken voor de Gepersonaliseerde Mok Giveaway.
 4. Belangrijk om te weten! Je kunt je aanmelden voor de Gepersonaliseerde Mok Giveaway tot 7 december 00:01. Ik zal op 7 of 8 december contact opnemen met de winnaar.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: