Win Actie – Vrijkaartjes Movies that Matter Festival 2020 – FESTIVAL GEANNULEERD

Movies that Matter 2020 Logo

Wil jij kans maken op vrijkaartjes voor het Movies that Matter Festival? Lees dan dit artikel verder en kom erachter hoe jij mee kan doen met deze nieuwe win actie! Met dank aan Herrie Film & TV en het Movies that Matter Festival voor de samenwerkingsmogelijkheid.

Over het Movies that Matter Festival

Het jaarlijkse film- en debatfestival vindt in 2020 plaats van vrijdag 20 tot en met zaterdag 28 maart in Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui in Den Haag. Het volledige programma staat sinds eind februari online en de kaartverkoop start op 5 maart. 

Voorheen heette het Movies that Matter Festival nog het Amnesty International Film Festival. Het Movies that Matter Festival is een jaarlijkse internationale film- en debatfestival van de geëngageerde film in Den Haag. In maart 2006 werd stichting Movies that Matter opgericht. Deze stichting nam de activiteiten van het Amnesty International Film Festival over. Deze activiteiten werden ook nog uitgebreid in binnen- en buitenland.

Het Movies that Matter Festival biedt een podium aan speelfilms en documentaires over mensenrechten en een rechtvaardige, duurzame samenleving. Er worden bij de meeste filmvertoningen ook uitgebreide verdiepingsprogramma’s gepresenteerd: debatten, Q&A-sessies, workshops, talkshows, seminars en masterclasses met onder andere filmmakers en mensenrechtenactivisten uit binnen- en buitenland.

Wat is er te zien op dit Festival?

Het Movies that Matter Festival vindt jaarlijks plaats in Den Haag en kan ook wel hét internationale festival over mensenrechten, en duurzame samenlevingen, genoemd worden. 9 dagen lang zijn er speelfilms, documentaires, debatten, muziekvoorstellingen te vinden bij dit geweldige festival.

Het Movies that Matter Festival kent drie competitieprogramma’s. Het programma Camera Justitia gaat dieper in op onder meer het belang van de rechtsstaat en de strijd tegen straffeloosheid. In Activist worden in samenwerking met Amnesty International documentaires vertoond over het leven en werk van mensenrechten-verdedigers. Het derde competitieprogramma heeft de titel; Dutch Movies Matter. Dit programma gaat over Nederlandse speelfilms en documentaires die ogen openen voor mensenrechten.

Het Movies that Matter Festival kent naast de filmcompetities nog een aantal andere themaprogramma’s, zoals Earth Matters dat gaat over duurzaamheid. Themaprogramma On the Move gaat over migratie en in Chosen by… (voorheen Weapon of Choice) kiezen een aantal prominente Nederlanders hun favoriete film. In Chosen by YOU zijn vijf films te zien die door het publiek werden gekozen. Daarnaast heeft het festival ook een uitgebreid verdiepingsprogramma met masterclasses, inleidingen, Q&A’s, een expositie en muziekoptredens.

Mrs F Uitgelichte Afbeelding
Mrs F. is één van de films die te zien zal zijn op het Movies that Matter Festival.

Over deelnemen aan de Win Actie

Ik mag in samenwerking met het Movies that Matter Festival en Herrie Film & TV een aantal prijskaarten weggeven. Om precies te zijn mag ik 2 x 2 vrijkaarten weggeven. Met deze vrijkaarten kan je naar een film op het festival naar keuze. BELANGRIJK: Het is enorm van belang om de kaarten van te voren te reserveren. Zo weet je zeker dat je een plek hebt bij de film die je wilt gaan zien. Hieronder volgen de regels om deel te kunnen nemen aan de win actie.

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Een mail sturen met vragen en/of opmerkingen is altijd mogelijk.
  • De winnaar zal via de e-mail en/of via een privé-bericht benaderd worden.
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
  • Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en e-mail adres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, die de Prijsvraag mogelijk maakt, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.
  • Vul je correcte adres-gegevens in, anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  • Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mail adres van je ouders doorsturen, zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Deelnemen

Vul hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij krijgen hiervan een melding binnen en zullen je gegevens alleen gebruiken voor deze win actie. Je kunt je aanmelden voor deze win actie tot 15 maart 00:01.

Sebastiaan Khouw
Volg Me Hier

Misschien is dit ook iets voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.