Halo Seizoen 1 Winactie | DVD

Halo seizoen 1 is al sinds de Nederlandse release van SkyShowtime ook te streamen in ons land. Daarnaast bracht Dutch FilmWorks dit eerste seizoen van deze Amerikaanse militaire sciencefiction televisieserie op 25 november 2022 ook uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie houden voor het eerste seizoen van Halo. Met de Halo Seizoen 1 Winactie mag ik een keer een DVD weggeven van het eerste seizoen van Halo. De (DVD) verzamelbox van Halo seizoen 1 bevat 5 schijven met elk meer dan 5 uur aan speciale features. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot een samenwerking en het versturen van een winactie exemplaar.

Moonage Daydream Winactie | Blu-ray

Vanaf 7 december 2022 is het eindelijk mogelijk om ook thuis te genieten van de nieuwste documentairefilm over singer-songwriter en rockster David Bowie. Op die dag brengen Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM de film Moonage Daydream namelijk uit op Blu-ray en DVD. Om de release van de film te vieren, mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM een winactie houden voor Moonage Daydream. Met de Moonage Daydream Winactie mag ik eenmaal een Blu-ray exemplaar weggeven van de film. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot een samenwerking.

Ticket to Paradise Winactie | Blu-ray

Liefhebbers van romantische komedies kunnen dit jaar eindelijk de nieuwste romcom film van Julia Roberts en George Clooney in de Nederlandse bioscopen bekijken. De film is nog steeds in enkele bioscopen te zien, maar vanaf 7 december 2022 is het ook mogelijk om thuis te genieten van de film. Op 7 december 2022 brengen Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM de romantische komedie Ticket to Paradise namelijk uit op Blu-ray en DVD. Om de release van deze nieuwe film te vieren mag ik een winactie houden voor de film. Met de Ticket to Paradise Winactie mag ik een keer Blu-ray weggeven voor de film Ticket to Paradise. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot een samenwerking.

DC Club van Super-Pets Winactie | Blu-ray en DVD

DC Club van Super-Pets laat zien dat onze favoriete DC Comics superhelden hun eigen favoriete huisdieren hebben. In deze film volg je Supermans en Batmans honden Krypto en Ace. Samen gaan ze – met de huisdieren van andere superhelden – op avontuur om hun baasjes te vinden. Het geweldige nieuws is dat vanaf 30 november 2022 DC Club van Super-Pets thuis te bekijken is op Blu-ray en DVD. Om de release van DC Club van Super-Pets te vieren mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie houden voor de film. Met de DC Club van Super-Pets Winactie mag ik eenmaal een DVD en eenmaal een Blu-ray weggeven van de film DC Club van Super-Pets. Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

The Menu Winactie | Gesloten

Op 24 november 2022 brengen The Walt Disney Company Benelux en 20th Century Studios de Amerikaanse zwarte komedie horrorfilm The Menu uit in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren mag ik een winactie houden voor de film. Met The Menu Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film The Menu. Deze bioscoop vrijkaarten kunnen dus alleen gebruikt worden om deze film gratis te kijken. Mijn dank aan The Walt Disney Company Benelux en 20th Century Studios voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Top Gun Winactie | DVD Boxset

Op 4 november 2022 bracht Dutch FilmWorks een bijzondere boxset uit op Blu-ray en DVD. Hierbij heb ik het uiteraard over de boxset bestaande uit filmklassieker Top Gun en zijn waardige opvolger Top Gun: Maverick. Om de release van deze boxset (en Top Gun: Maverick) te vieren, mag ik een winactie houde. Met de Top Gun Winactie mag ik drie keer een DVD Boxset weggeven. Voor alle duidelijkheid deze boxsets bevatten beide Top Gun en Top Gun: Maverick op DVD. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

E.T. the Extra-Terrestrial 40th Anniversary Winactie | Gesloten

Het avontuur en de magie van een van de geliefdste films aller tijden – ook wel bekend als E.T. the Extra-Terrestrial – is binnenkort ook opnieuw thuis te beleven. Op 23 november 2022 brengen Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM namelijk de filmklassieker uit op Blu-ray en 4K UHD. Daarnaast brengen ze ook een speciale Steelbook uit van de film. Dit doen ze om de 40ste verjaardag van de film te vieren. Samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mag ik een winactie houden om de 40th Anniversary release van deze filmklassieker te vieren. Met de E.T. the Extra-Terrestrial 40th Anniversary Winactie mag ik twee keer een Blu-ray weggeven van de film E.T. the Extra-Terrestrial. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Godzilla Winactie | Gesloten

Om de update van mijn film recensie van Godzilla (2014) te vieren, organiseer ik vandaag een winactie voor de film Godzilla (2014). Op 26 mei 2021 brachten Warner Home Video en Day One MPM de film Godzilla uit op 4K UHD en Blu-ray. Met de Godzilla Winactie maakt een gelukkige winnaar kans om de 4K UHD en Blu-ray editie van de film te winnen. Deze versie bevat beide een 4K UHD en een 2D Blu-ray disc. Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor het versturen van het winactie-exemplaar.

Nope Winactie | Gesloten

Op 16 november 2022 brengen Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM de sciencefiction horrorfilm Nope uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM een winactie houden voor deze film. Met de Nope Winactie mag ik twee keer een Blu-ray weggeven van de film. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Black Panther: Wakanda Forever Winactie | Gesloten

Vanaf vandaag is het dan eindelijk zover. Het langverwachte vervolg op Black Panther uit 2018 is eindelijk in de Nederlandse bioscopen te zien. Black Panther: Wakanda Forever belooft een epische en ontroerende film te worden. Om de release van deze nieuwe Marvel Studios film te vieren, mag ik samen met Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux een winactie houden voor Black Panther: Wakanda Forever. Met de Black Panther: Wakanda Forever Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film. Mijn dank aan Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux voor de mogelijkheid tot een samenwerking.