Win een Gepersonaliseerde Mok | Studentendrukwerk 2020 Win Actie

Gepersonaliseerde Mok Studentendrukwerk

Niet zo lang geleden had ik een recensie geschreven over mijn ervaring met Studentendrukwerk. In mijn samenwerking met dit bedrijf mocht ik een foto op aluminium laten drukken en recenseren. Dit was zeker een bijzondere ervaring. Om zo’n soort bijzondere ervaring te kunnen delen met mijn lezers beginnen we opnieuw aan een samenwerking.

Dit keer is het echter een samenwerking waarbij ik een win actie voor mijn lezers kan houden. De prijs is een gepersonaliseerde mok. Wil jij kans maken op een gepersonaliseerde mok van Studentendrukwerk? Lees dan snel verder hoe jij ook kans kan maken op deze prijs!

Continue Reading

The Assistant Giveaway | 2 x 2 Vrijkaartjes

The Assistant Giveaway 2019

Vanaf 19 november 2020 draait The Assistant in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren mag ik in samenwerking met Herrie Film & TV een “The Assistant Giveaway” houden. Wil jij kans maken op 2 vrijkaartjes voor deze prachtige en uitdagende film? Lees dan zeker dit artikel verder, want 2 personen maken kans op 2 vrijkaartjes. Ik mag namelijk 2 x 2 vrijkaartjes weggeven!

Continue Reading

Scooby! (2020) – Film Recensie & Blu-ray Giveaway

Scooby! 2020

Scooby! is het eerste volledig geanimeerde Scooby-Doo avontuur die je in de bioscoop hebt kunnen aanschouwen. De film vertelt hoe Mystery Inc. ooit is begonnen, maar de film laat ook zien hoe deze groep vrienden voor het grootste mysterie uit hun carrière komen te staan.

Scooby! is al vanaf 10 november 2020 te koop op Blu-ray & Dvd. Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door het recensie-exemplaar dat ik heb mogen ontvangen van Warner Bros. Home Entertainment Nederland en Day One MPM.

Continue Reading

Sweet Thing Giveaway (2020) | Vrijkaartjes 2 x 2

Sweet Thing 2020

Vanaf donderdag 22 oktober draait de nieuwste film – genaamd Sweet Thing – van indie filmmaker Alexandre Rockwell in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren mag ik in samenwerking met Herrie Film & TV een Sweet Thing Giveaway houden. Wil jij kans maken op 2 vrijkaartjes voor deze prachtige en uitdagende film? Lees dan zeker dit artikel verder, want 2 personen maken kans op 2 vrijkaartjes. Ik mag namelijk 2 x 2 vrijkaartjes weggeven!

Continue Reading

Fantasy Island Giveaway (2020) | Dvd – Gesloten

Fantasy Island Giveaway Afbeelding

Update: Er is contact opgenomen met de winnaar. Iedereen bedankt voor het meedoen! En wellicht tot een volgende keer!

Fantasy Island is al sinds 8 juli te koop op Blu-ray en Dvd. In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment mag ik een Fantasy Island Giveaway houden. Bij deze Fantasy Island Giveaway mag ik 1 Dvd exemplaar weggeven. Wil jij weten hoe jij kans kan maken op een Dvd exemplaar van deze film? Lees dan snel dit Fantasy Island Giveaway artikel verder!

Continue Reading

Bloodshot Giveaway (2020) | Blu-ray & Dvd – Afgelopen

Bloodshot 2020 Afbeelding

Update: Er is contact opgenomen met de winnaars. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Bloodshot is al sinds 1 juli te koop op Blu-ray en Dvd. In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment mag ik een Bloodshot Giveaway houden. Bij deze Bloodshot Giveaway mag ik twee Blu-ray exemplaren en 1 Dvd exemplaar weggeven. Wil jij weten hoe jij kans kan maken op een Blu-ray of Dvd exemplaar van deze film? Lees dan snel dit Bloodshot Giveaway artikel verder!

Continue Reading

SCOOB! (2020) – Merchandise Win Actie – Afgelopen

SCOOB! Afbeelding 1

UPDATE: De winnaars zijn gecontacteerd. Iedereen enorm bedankt voor het meedoen en tot de volgende win-actie!

Het is op Sebkijk! een tijdje stil geweest met win acties. Maar in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland komen we nu terug met onze grootste (en waarschijnlijk) ook leukste win actie tot nu toe. We mogen namelijk 3 x een aantal merchandise prijzenpakketten van de film SCOOB! weggeven. Wil jij meer te weten komen over deze film en hoe je kans kunt maken op deze prijzen? Lees dan snel verder.

Continue Reading

Goodiebags Win Actie – Terminator: Dark Fate – AFGELOPEN

Terminator Dark Fate Afbeelding 1

Goodiebags? Wie wil dat nou niet hebben. Of in dit geval – wie wil dat nou niet winnen? Ik heb enorm goed nieuws voor iedereen die regelmatig Sebkijk leest! In samenwerking met Team Lewis NL en 20th Century Fox Home Entertainment mag ik drie goodiebags van de film Terminator: Dark Fate weggeven aan mijn lezers! Ben je benieuwd geraakt hoe je hier kans op kan maken? Lees dan verder en doe mee met deze nieuwe Win Actie!

Continue Reading