The Northman Winactie | DVD

Robert Eggers keerde eerder dit jaar terug met een nieuwe brute actiefilm over Vikingen. Deze film kreeg de titel The Northman. De film was eerder al in de Nederlandse en Belgische bioscopen te zien. Het leuke nieuws is dat The Northman op 31 augustus 2022 wordt uitgebracht op 4K Ultra HD, Blu-ray, en DVD door Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM. Om de release van The Northman te vieren, organiseer ik een winactie voor de film. Met de The Northman Winactie mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM twee keer een DVD weggeven van de film. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot een samenwerking!

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Winactie | Blu-ray

Newt Scamander en Albus Dumbledore keerden eerder dit jaar terug in de nieuwste film uit de Wizarding World-franchise en de Fantastic Beasts filmreeks. De film was eerder al in de Nederlandse en Belgische bioscopen te zien. Het leuke nieuws is dat Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore op 24 augustus 2022 uitgebracht wordt op 4K Ultra HD, Blu-ray, DVD en Steelbook door Warner Home Video en Day One MPM. Om de release van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore te vieren, organiseer ik een winactie voor de film. Met de Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Winactie mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM drie keer een Blu-ray weggeven van de film. Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot een samenwerking!

Predator 2 Winactie | DVD

Op 5 augustus 2022 werd het nieuwste deel van de Predator-franchise uitgebracht op Disney+. Om de release van de veelbelovende film Prey te vieren, organiseer ik twee winacties. De eerste winactie was voor Predator uit 1987. Deze tweede winactie is voor Predator 2. Met de Predator 2 Winactie geef ik een keer een DVD van de film Predator 2 weg. De Predator 2 Winactie organiseer ik op eigen initiatief en de Predator 2 DVD komt dus ook uit mijn eigen collectie. Wil je kans maken op deze DVD? Lees dan snel dit artikel verder en meld je via het formulier onderaan dit artikel aan voor de winactie.

Predator Winactie | DVD

Predator Winactie | DVD

Op 5 augustus 2022 werd het nieuwste deel van de Predator-franchise uitgebracht op Disney+. Om de release van de veelbelovende film Prey te vieren, organiseer ik een winactie. Met de Predator Winactie geef ik een keer een DVD weg van de film Predator. De Predator Winactie organiseer ik op eigen initiatief en de Predator DVD komt dus ook uit mijn eigen collectie. Wil je kans maken op deze DVD? Lees dan snel dit artikel verder en meld je via het formulier onderaan dit artikel aan voor de winactie.

She-Hulk: Attorney at Law Winactie | Prijzenpakket

Over minder dan twee weken zal de nieuwste Marvel Studios televisieserie uitkomen op Disney+. Om de opkomende release van She-Hulk: Attorney at Law te vieren, mag ik samen met The Walt Disney Company Benelux en Disney Nederland een winactie houden voor de televisieserie. Met de She-Hulk: Attorney at Law Winactie maken twee gelukkige winnaars kans op een prijzenpakket. Dit prijzenpakket bestaat uit twee T-shirts en twee tote bags. Mijn dank aan The Walt Disney Company Benelux en Disney Nederland voor deze samenwerking. Wil je kans maken op dit prijzenpakket? Lees dan snel dit artikel verder en meld je via het formulier onderaan dit artikel aan voor de winactie.

Ambulance Winactie | DVD

Michael Bay keerde eerder dit jaar terug met zijn nieuwste vette en explosieve actiefilm Ambulance. Het leuke nieuws is dat je film bijna zelf thuis kunt kijken. Ambulance wordt namelijk op 10 augustus uitgebracht op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD door Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM. Om de release van Amublance te vieren, organiseer ik een winactie voor de film. Met de Ambulance Winactie mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM twee keer een DVD weggeven van de film. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot een samenwerking!

The Bad Guys Winactie | Gesloten

De animatiestudio achter films als Kung Fu Panda, Shrek, en How To Train Your Dragon zijn terug met een nieuwe geanimeerde actiekomedie film. In de nieuwste film van DreamWorks Animation Studios krijgen we te zien hoe de “Foute Jongens” in The Bad Guys ontzettend slecht zijn … in goed zijn. The Bad Guys wordt op 10 augustus uitgebracht op Blu-ray en DVD door Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM. Om de release van de animatiefilm The Bad Guys te vieren, organiseer ik een winactie voor de film. Met The Bad Guys Winactie mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM twee keer een Blu-ray weggeven van de film. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot een samenwerking!

The Batman Winactie | Gesloten

Vanwege het succes van mijn eerdere winactie, mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM opnieuw een winactie opzetten rondom de nieuwe superhelden film The Batman. The Batman is sinds 6 juli 2022 in Nederland te koop op 4K Ultra HD, Blu-ray, DVD en Steelbook. Dit keer maken twee gelukkige winnaars met The Batman Winactie kans op een Blu-ray van de film The Batman. Lees in dit artikel waar de film over gaat, en hoe je mee kan doen aan The Batman Winactie! Mijn dank aan beide Warner Home Video en Day One MPM voor de samenwerking.

See for Me Winactie | Gesloten

Met de thriller film See for Me kunnen filmliefhebbers zich weer vastgrijpen aan een spannende film. See for Me werd op 8 juli 2022 door Dutch FilmWorks uitgebracht op Blu-ray en DVD. Om de release van de thriller film See for Me te vieren, organiseer ik een winactie voor de film. Met de See for Me Winactie mag ik samen met Dutch FilmWorks een keer een DVD weggeven van de film. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot een samenwerking! Wil je kans maken op deze toffe prijs? Lees dan snel dit artikel verder, en meld je, via het formulier onderaan dit artikel aan, voor de winactie.

Louis Winactie | Gesloten

Voetballiefhebbers kunnen hun ogen uitkijken, want sinds 15 juli 2022 is de documentaire over Louis van Gaal te koop op Blu-ray en DVD. De veelbesproken documentaire Louis werd redelijk goed ontvangen door de critici – en uiteraard ook door liefhebbers van de sport en huidige bondscoach. Om de release van de documentaire Louis te vieren, organiseer ik een winactie voor de film. Met de Louis Winactie mag ik samen met Dutch FilmWorks een keer een DVD weggeven van de film. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot een samenwerking! Wil je kans maken op deze toffe prijs? Lees dan snel dit artikel verder, en meld je via het formulier onderaan het artikel aan voor de winactie.