Doctor Strange in the Multiverse of Madness Winactie | Prijzenpakket en Bioscoop Vrijkaarten

Vanwege het grote succes van de vorige Doctor Strange in the Multiverse of Madness Winactie, mag ik nogmaals een grootse winactie houden. Samen met Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux organiseer ik opnieuw een winactie voor de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Met de Doctor Strange in the Multiverse of Madness Winactie mag ik twee keer een prijzenpakket van de film weggeven. Elk prijzenpakket bestaat onder andere uit 2 bioscoop vrijkaarten voor de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Verder bestaat elk prijzenpakket uit een notitieboek, een pet, een T-shirt en een sleutelhanger. Alle onderdelen uit de prijzenpakketten zijn gerelateerd aan de nieuwe Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Waar wacht je nu nog op? Doe mee met de Doctor Strange in the Multiverse of Madness en maak kans op een fantastisch prijzenpakket!

Top Gun: Maverick Winactie | Bioscoop Vrijkaarten

Tom Cruise keert terug naar het grote scherm in de nieuwe actiefilm Top Gun: Maverick. Om dit te vieren mag ik samen met NBCUniversal, Universal Pictures International (UPI) en Paramount Pictures International (PPI) een winactie houden voor de film. Met de Top Gun: Maverick Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Top Gun: Maverick. Met deze bioscoop vrijkaarten kun je dus alleen gratis naar de film Top Gun: Maverick. Mijn dank aan NBCUniversal, Universal Pictures International (UPI) en Paramount Pictures International (PPI) voor de samenwerking.

Riders of Justice Winactie | DVD

Mads Mikkelsen is een internationale acteur die altijd wel weet te vermaken of te intrigeren. Een van zijn nieuwste films is Riders of Justice. Deze film is op 12 april 2022 op Blu-ray en DVD uitgebracht door September Film Distribution. Om dit vieren mag ik samen met September Film Distribution een Riders of Justice Winactie houden. Bij deze winactie mag ik twee keer een DVD-exemplaar weggeven van de film Riders of Justice. Ben je benieuwd naar waar deze film, met in de hoofdrol Mads Mikkelsen, over gaat? Of wil je weten hoe je gratis mee kan doen aan deze winactie? Lees dan snel dit artikel verder!

Firestarter Winactie | Bioscoop Vrijkaarten

Samen met NBCUniversal en Universal Pictures International (UPI) mag ik een winactie houden voor de opkomende horrorfilm Firestarter. Met de Firestarter Winactie mag ik twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Firestarter. Met deze bioscoop vrijkaarten kun je dus alleen gratis naar de film Firestarter. Nog niet overtuigd om mee te doen? Lees dan snel in dit artikel waar de film over gaat en hoe je gratis mee kan doen aan deze bijzondere winactie!

Sing 2 Winactie | Blu-ray

Illumination is met Sing 2 teruggekomen bij hun muzikaalste en komische filmreeks. De Nederlandse versie bevat onder andere de stemmen van Fedja van Huêt, Birgit Schuurman, Holly Mae Brood, Karin Bloemen, Egbert-Jan Weeber, Gordon en Frank Lammers. Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM brachten Sing 2 op 4 mei uit op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM een winactie opzetten voor de film Sing 2. Met de Sing 2 Winactie mag ik twee keer een Blu-ray weggeven van de film Sing 2. De Blu-ray bevat beide de Nederlandse als de originele versie. Daarnaast bevat de Blu-ray ook twee minifilms. Ben je benieuwd naar waar de film over gaat en hoe je gratis mee kan doen aan deze winactie? Lees dan snel dit artikel verder!

The Matrix Resurrections Winactie | Blu-ray

Het nieuwste deel uit The Matrix filmreeks is sinds kort te koop op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD. Warner Home Video en Day One MPM brachten The Matrix Resurrections uit op 21 april 2022. Samen met Warner Home Video en Day One MPM mag ik de release vieren door een winactie te houden voor de film. Met The Matrix Resurrections Winactie mag ik twee Blu-ray’s weggeven van de film The Matrix Resurrections. Wil je meer te weten komen over de film en hoe je (gratis) mee kan doen aan deze winactie? Lees dan snel dit artikel verder door!

Downton Abbey: A New Era Winactie | Gesloten

Downton Abbey is weer terug op het grote scherm! Met hun tweede speelfilm Downton Abbey: A New Era zullen ze bijna alle liefhebbers van de Britse televisieserie (en film) naar de bioscopen weten te krijgen. Ben je een van deze liefhebbers? Of ben je zelfs een groot fan van Downton Abbey? Dan heb ik goed nieuws voor je! Samen met NBCUniversal en Universal Pictures International (UPI) mag ik een winactie houden voor de film Downton Abbey: A New Era. Met de Downton Abbey: A New Era Winactie mag ik twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Downton Abbey: A New Era. Met deze bioscoop vrijkaarten kun je dus alleen gratis naar de film Downton Abbey: A New Era. Nog niet overtuigd om mee te doen? Lees dan snel in dit artikel waar de film over gaat en hoe je gratis mee kan doen aan deze bijzondere winactie!

Morbius Winactie | Gesloten

Morbius is de nieuwste Marvel film die zich afspeelt in Sony’s Spider-Man Universum. Ben je fan van films als Venom en Venom: Let There Be Carnage? Dan is de kans groot dat Morbius een film is die je goed kunt waarderen! Wil je de film graag in de bioscoop bekijken? Doe dan nu mee met de Morbius Winactie op SebKijk. De Morbius Winactie wordt gehouden met NBCUniversal, Universal Pictures International (UPI) en Sony Pictures Releasing International. Mijn dank voor de mogelijkheid tot deze samenwerking. Morbius draait al sinds 21 april 2022 in de Nederlandse bioscopen. Met de Morbius Winactie mag ik twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Morbius. Met deze bioscoop vrijkaarten kun je dus alleen gratis naar de film Morbius. Doe nu snel mee met de windactie als je het avontuur van dit gruwelijke Marvel personage wil zien.

Last Night in Soho Vinyl Winactie | Gesloten

Nogmaals mag ik een winactie houden voor de film Last Night in Soho, en dit keer is het een bijzondere winactie. Samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mag ik dit keer een Last Night in Soho Vinyl Winactie houden. Met de Last Night in Soho Vinyl Winactie mag ik een keer een Vinyl van de original soundtrack weggeven. De soundtrack bevat de muziek de film Last Night in Soho. Mijn dank aan beide Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot een samenwerking.

The Northman Winactie | Gesloten

Vikingen, keiharde actie en een verhaal van regisseur Robert Eggers – dit klinkt als een film die je echt in de bioscoop gezien moet hebben! Ben je een van de personen die niet kan wachten om deze film in de bioscoop te kijken? Dan heb ik goed nieuws! Samen met NBCUniversal en Universal Pictures mag ik voor de film een winactie houden. Met The Northman winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film The Northman. Mijn dank aan Universal Pictures en NBCUniversal voor het verschaffen van de vrijkaarten. The Northman is nu te zien in de Nederlandse bioscopen.