The Super Mario Bros. Movie Winactie | Prijzenpakket

Illumination en Nintendo hebben voor het eerst hun krachten gebundeld om een nieuwe bioscoopfilm over onze favoriete Italiaanse loodgieter uit te brengen. Met The Super Mario Bros. Movie brengen ze het filmpubliek naar een unieke, kleurrijke en fantastische filmuniversum dat gebaseerd is op Nintendo’s wereldberoemde Mario-games. Op 5 april 2023 wordt deze uitbundige film vol actie en humor uitgebracht in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor de film. Met The Super Mario Bros. Movie Winactie mag ik twee prijzenpakketten weggeven van de film The Super Mario Bros. Movie. Beide prijzenpakketten bevatten twee bioscoop vrijkaarten en twee crossbody bags. Een van deze twee prijspakketten bevat echter ook nog een extra prijs. De extra prijs is de hoofdprijs van deze winactie en zal door één van de twee winnaars ook gewonnen worden. De hoofdprijs van deze winactie is een kussen waarop Toad van The Super Mario Bros. Movie afgebeeld staat. Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

De Notenkraker en de Toverfluit Winactie | DVD

Op 31 maart 2023 brengt Dutch FilmWorks de geanimeerde familiefilm De Notenkraker en de Toverfluit uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie opzetten voor de film. Met De Notenkraker van de Toverfluit Winactie mag ik eenmaal een DVD weggeven van de film De Notenkraker van de Toverfluit. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves Winactie | Prijzenpakket

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is in enkele bioscopen al in de voorpremière te zien, maar vanaf 30 maart 2023 zal de film dan eindelijk overal in Nederland te zien zijn. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves lijkt de veelzijdige wereld en de speelsheid van het legendarische rollenspel naar het grote scherm te brengen. Om de release van deze fantasy kraak actiekomedie film te vieren, mag ik samen met Universal Pictures International (UPI), Paramount Pictures en Triple P Entertainment een winactie houden voor de film. En dit is weer een bijzondere winactie, want met de Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves Winactie mag ik drie fantastische prijzenpakketten weggeven. Elk prijzenpakket bevat twee bioscoop vrijkaarten voor de film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Daarnaast bevat elk prijzenpakket ook een beanie en een ice cube tray in het thema van de film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI), Paramount Pictures en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Till Winactie | Bioscoop Vrijkaarten

Vanaf 30 maart 2023 is de meeslepende biografische dramafilm Till in de Nederlandse bioscopen te zien. Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie houden voor de film Till. Met de Till Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten voor de film Till weggeven. Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

De Acht Bergen Winactie | DVD

Op 31 maart 2023 brengt Dutch FilmWorks de Belgisch-Frans-Italiaanse dramafilm De Acht Bergen uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie opzetten voor de film. Met De Acht Bergen Winactie mag ik eenmaal een DVD weggeven van de film De Acht Bergen. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

The Offering Winactie | DVD

Op 31 maart 2023 brengt Dutch FilmWorks de Amerikaanse thriller en horrorfilm The Offering uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie opzetten voor de film. Met The Offering Winactie mag ik eenmaal een DVD weggeven van de film The Offering. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

The Way to Paradise Winactie | DVD

Op 10 maart 2023 bracht Dutch FilmWorks de Nederlandse dramafilm The Way to Paradise uit op DVD. Om deze release te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie houden voor de film. Met The Way to Paradise Winactie mag ik eenmaal een DVD weggeven van de film The Way to Paradise. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot een samenwerking.

Zillion Winactie | DVD

Op 10 maart 2023 bracht Dutch FilmWorks de Belgisch-Nederlandse biografische dramafilm Zillion uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie opzetten voor de film. Met de Zillion Winactie mag ik eenmaal een DVD weggeven van de film Zillion. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

65 Winactie | Gesloten

Op 16 maart 2023 wordt dan eindelijk de spannende Amerikaanse sciencefiction thriller en actiefilm 65 uitgebracht in de Nederlandse bioscopen. 65 lijkt een film te worden waar tijdreizen en een strijd tussen mensen en prehistorische dinosaurussen centraal staan: hoe geweldig klinkt dat wel niet? Het mooie nieuws is dat ik voor deze opkomende film een winactie mag op zetten met Triple P Entertainment, Sony Pictures Releasing International en Universal Pictures International (UPI). Met de 65 Winactie mag ik driemaal een prijzenpakket weggeven van de film 65. Elk prijzenpakket bestaat uit een notitieboekje, een waterflesje en twee bioscoop vrijkaarten waarmee je gratis de film 65 in de Nederlandse bioscopen kunt zien. Mijn dank aan Triple P Entertainment, Sony Pictures Releasing International en Universal Pictures International (UPI) voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

The Estate Winactie | DVD

Op 10 maart 2023 brengt Dutch FilmWorks de donkere komediefilm The Estate uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie opzetten voor de film. Met The Estate Winactie mag ik eenmaal een DVD weggeven van de film The Estate. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot een samenwerking.