Batman: Mask of the Phantasm Winactie | 4K UHD Blu-ray Steelbook

Een van de meest iconische Batman films viert dit jaar zijn 30ste verjaardag. Hierbij heb ik het uiteraard over de grootse animatiefilm Batman: Mask of the Phantasm. Om de 30ste verjaardag van deze animatiefilm te vieren, brengen Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM een gerestaureerde versie van de film uit in de vorm van een 4K UHD Blu-ray Steelbook. De 4K UHD Blu-ray Steelbook bevat ook nog exclusief bonusmateriaal over het leven en nalatenschap van de legendarische Kevin Conroy. De acteur sprak dertig jaar lang de stem in van Batman in animatiefilms, televisieseries, videogames en meer. Om de 4K UHD Blu-ray Steelbook release van Batman: Mask of the Phantasm te vieren, mag ik samen met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM een winactie opzetten voor de film. Met de Batman: Mask of the Phantasm Winactie mag ik twee keer een 4K UHD Blu-ray Steelbook weggeven van de film Batman: Mask of the Phantasm. Wil je weten hoe je kans maakt op deze fantastische prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Unicorn Wars Winactie | Prijzenpakket

Op 21 september 2023 komt dan eindelijk de gruwelijke animatiefilm Unicorn Wars uit in de Nederlandse bioscopen. De film bevat een gestoord verhaal waarin schattige teddyberen met grote, ronde ogen al jarenlang verwikkeld zijn in een heilige oorlog tegen machtige eenhoorns. Om de bioscooprelease van deze bloederige animatiefilm te vieren mag ik samen met Periscoop Film en Film Incompany een winactie opzetten rondom de film. Met de Unicorn Wars Winactie mag ik drie keer een prijzenpakket weggeven van de film Unicorn Wars. Elk prijzenpakket bevat twee bioscoop vrijkaarten om de film te zien. Daarnaast bevat elk prijzenpakket ook een pet in het thema van de film Unicorn Wars. Wil je weten hoe je kans maakt op deze fantastische prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Periscoop Film en Film Incompany voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Succession: The Complete Series Winactie | DVD Boxset

Op 20 september 2023 brengen Warner Home Video en Day One MPM dan eindelijk het vierde seizoen van de hitserie Succession uit op DVD. Nu Succession na vier seizoenen tot een einde is gekomen, brengen ze de volledige serie ook uit in de vorm van een DVD Boxset. Om dit te vieren mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie opzetten. Met de Succession: The Complete Series Winactie mag ik drie keer een DVD Boxset weggeven van de serie Succession. Deze Boxset bevat alle vier de seizoenen van Succession op DVD. Wil je weten hoe je kans maakt op deze fantastische prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

My Big Fat Greek Wedding 3 Winactie | Gesloten

Op 7 september 2023 kunnen romcom filmliefhebbers eindelijk wegzwijmelen bij het derde deel uit de filmreeks van My Big Fat Greek Wedding. My Big Fat Greek Wedding 3 lijkt weer een heerlijke Amerikaanse romantische komediefilm te worden. Om de bioscooprelease van My Big Fat Greek Wedding 3 te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor deze film. Met de winactie voor My Big Fat Greek Wedding 3 mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van deze film. Wil je weten hoe je kans maakt op de bioscoop vrijkaarten voor deze leuke Amerikaanse romcom? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Asteroid City Winactie | DVD

Op 6 september brengen Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM de nieuwste Wes Anderson film Asteroid City uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM een winactie opzetten voor de film. Met de Asteroid City Winactie mag ik een keer een DVD weggeven van de film Asteroid City. Wil je weten hoe je kans maakt op deze toffe prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul onderaan het formulier de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

The White Lotus Seizoen 2 Winactie | DVD

Warner Home Video en Day One MPM brachten op 23 augustus dan eindelijk het tweede seizoen van The White Lotus uit op DVD. Om de release van The White Lotus Seizoen 2 te vieren, mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie opzetten. Met The White Lotus Seizoen 2 Winactie mag ik twee keer een DVD weggeven van het tweede seizoen van The White Lotus. Wil je weten hoe je kans maakt op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Justice League: Warworld Winactie | Gesloten

Op 23 augustus brachten Warner Home Video en Day One MPM de geanimeerde superhelden film Justice League: Warworld uit op DVD en Blu-ray Steelbook. Om de release van deze DC Comics animatiefilm te vieren, mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie opzetten. Met de Justice League: Warworld Winactie mag ik eenmaal een Blu-ray Steelbook weggeven van de film Justice League: Warworld. Wil je weten hoe je kans maakt op deze toffe prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul onderaan het formulier de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

The Equalizer 3 Winactie | Gesloten

Op 31 augustus 2023 wordt dan eindelijk de afsluitende film van The Equalizer filmtrilogie in de Nederlandse bioscopen uitgebrachten. Om de bioscooprelease van The Equalizer 3 te vieren, mag ik samen met Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI) en Sony Pictures Releasing International een winactie opzetten voor de film. Met The Equalizer 3 Winactie mag ik vier keer een prijzenpakket weggeven van de film. Elk prijzenpakket bevat twee bioscoop vrijkaarten voor de film The Equalizer. Daarnaast bevat elk prijzenpakket een pet en een T-shirt in het thema van de derde Equalizer film. Wil je weten hoe je kans maakt op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI) en Sony Pictures Releasing International voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

The Last of Us Seizoen 1 Winactie | Gesloten

Op 19 juli 2023 brachten Warner Home Video en Day One MPM eindelijk het eerste seizoen van de veelgeprezen serie The Last of Us uit op 4K UHD Blu-ray Steelbook, Blu-ray en DVD. Om de fysieke media release van deze recordbrekende serie te vieren mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie opzetten. Met The Last of Us Seizoen 1 Winactie mag ik drie keer een Blu-ray weggeven van het eerste seizoen van The Last of Us. Wil je weten hoe je kans maakt op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Fast X Winactie | Gesloten

Vanwege het grote succes rondom mijn winactie van Fast X mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM nogmaals een winactie opzetten voor deze film. Met deze Fast X Winactie mag ik een keer een 4K UHD Blu-ray weggeven van de film Fast X. De 4K UHD Blu-ray editie van Fast X bevat ook een Full-HD Blu-ray disc. Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.