Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 draait vanaf 30 mei 2024 in de Nederlandse bioscopen

Op 15 februari 2023 werd de horrorfilm Winnie the Pooh: Blood and Honey in de Nederlandse bioscopen uitgebracht. Nu is de release van het vervolg bekendgemaakt. Op 30 mei 2024 wordt Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 uitgebracht in de Nederlandse bioscopen. De eerste film werd opgenomen met een budget van onder de 100.000 Amerikaanse dollars. Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 heeft een aanzienlijk groter budget.

De protheses van het kostuum van Winnie the Pooh film kosten in deze tweede film meer dan 20.000 Amerikaanse dollars. In de eerste film was er maar 770 Amerikaanse dollars uitgegeven aan het kostuum van Winnie the Pooh. Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 is geregisseerd door Rhys Frake-Waterfield. De filmmaker regisseerde ook de eerste film. Waterfield dient ook als producent en scenarioschrijver van de tweede film. Hij schreef samen met Matt Leslie het scenario van de film.

De cast van Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 bestaat uit Simon Callow, Scott Chambers, Ryan Oliva, Tallulah Evans, Marcus Massey, Peter DeSouza-Feighoney en Alec Newman. In Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 groeit de gewelddadige woede van Winnie the Pooh, Knorretje, Uil en Teigetje. Ze zijn in gevaar gekomen nadat Janneman Robinson hun bestaan heeft onthuld. De wezens uit het Honderd Bunderbos kunnen nu niet langer meer in de schaduwen leven.

De groep besluit de strijd aan te gaan in de stad Ashdown: het thuis van Janneman Robinson. Pooh en zijn gevaarlijke vrienden zullen iedereen laten zien dat ze dodelijker, sterker en slimmer zijn dan wie dan ook. Het einddoel hierbij blijft het wraak nemen op Janneman Robinson, eens en voor altijd. Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 is vanaf 30 mei in de Nederlandse en Belgische bioscopen te zien.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 (2024). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.