Wish Winactie | Gesloten

De nieuwste animatiefilm van Walt Disney Animation Studios en Walt Disney Pictures is nu te zien in de Nederlandse bioscopen. Deze animatiefilm – genaamd Wish – viert het honderdjarige bestaan van Walt Disney Animation Studios. Om de bioscooprelease van Wish te vieren, mag ik samen met Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux een winactie opzetten voor de film. Met de Wish Winactie mag ik twee keer vier bioscoop vrijkaarten weggeven van de film Wish.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze fantastische prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Wish (2023)

Wish is een fantasierijke en muzikale animatiefilm uit 2023. De film is geproduceerd door Walt Disney Animation Studios en wordt uitgebracht door Walt Disney PicturesWish is geregisseerd door Chris Buck en Fawn Veerasunthorn. Het scenario van de film is geschreven door Jennifer Lee en Allison Moore. De producenten van de film zijn Peter Del Vecho en Juan Pablo Reyes. De Engelstalige stemmencast van de film bestaat uit Ariana DeBoseChris PineAlan TudykAngelique CabralVictor GarberNatasha RothwellJennifer KumiyamaEvan PetersHarvey GuillénRamy YoussefNiko VargasDella Saba en Jon Rudnitsky.

Walt Disney Animation Studios viert dit jaar zijn honderdste verjaardag en ter ere daarvan stelt de gloednieuwe originele animatiefilm Wish de vraag “Hoe kwam de wensster, waar zo veel Disneypersonages hun wens naar richtten, tot stand”Dave Metzger verzorgt als componist de filmmuziek van Wish, terwijl Julia MichaelsBenjamin Rice en JP Saxe de liedjes voor de film hebben geschreven. Wish speelt zich af in het magische koninkrijk Rosas en vertelt het verhaal van Asha. Ze is een optimist met scherpe humor.

Wanneer Asha zich op een moment van nood naar de hemel wendt en een wens doet, wordt haar smeekbede beantwoord door een kosmische kracht. De komische kracht blijkt een kleine bal gevuld met grenzeloze energie te zijn. De kleine bal met grenzeloze energie wordt Star genoemd. Asha en Star nemen het op tegen de geduchtste vijanden om haar gemeenschap te redden. Samen bewijzen ze dat wonderlijke dingen kunnen gebeuren wanneer de wil van een moedig persoon samenkomt met de magie van de sterren. Wish is al sinds 22 november 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Bekijk hier de officiële trailer van Wish (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Wish Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Wish Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Wish Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Walt Disney Pictures, Walt Disney Animation Studios, Disney Nederland, The Walt Disney Company Benelux en Walt Disney Studios Motion Pictures Internationa.

Zo doe je mee aan de Wish Winactie

Deze winactie voor de film Wish is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.