WithLove brengt nieuwe seizoenen When Calls the Heart naar Nederland

De meest romantische streamingdienst van Nederland is toch echt WithLove. De streamingdienst staat er om bekend om écht een moment voor jezelf te bieden. Ze zijn vooral gericht op romantische films en series – veel die je nergens anders ook kunt zien. WithLove is als streamingdienst dus geschikt voor fans van hartverwarmende en ontroerende romantische films of series.

Hoewel de streamingdienst vooral geschikt lijkt te zijn voor vrouwen en liefhebbers van knappe acteurs en actrices, bevat WithLove een groot divers aanbod, waarbij minder grote romcom liefhebbers ook met genot kunnen kijken naar een serie als When Calls the Heart. Het goede nieuws hiervan is dat WithLove de rechten voor de nieuwste seizoenen van When Calls the Heart exclusief heeft verkregen. Zo kunnen alle fans nu al seizoen 7, 8 en 9 exclusief kijken op streamingdienst WithLove. Maar waar gaat deze serie eigenlijk over?

Over When Calls the Heart

When Calls the Heart is een Amerikaanse western en dramaserie. Het verhaal van de televisieserie is geïnspireerd op het gelijknamige boek van Janette Oke’s Canadian West boekenreeks. When Calls the Heart is ontwikkeld door Michael Landon Jr. Het eerste seizoen van When Calls the Heart werd uitgezonden in de Verenigde Staten van Amerika op 11 januari 2014. Voordat When Calls the Heart Seizoen 1 uitkwam, werd een filmische pilot – van twee uur – opgenomen. In deze eerste versie van de oorspronkelijke eerste aflevering speelde Maggie Grace de jonge lerares Elizabeth Thatcher.

When Calls the Heart Seizoen 7
Bron: WithLove, Showbiz Cheat Sheet, Hallmark, Motion Picture Corporation of America (MPCA), Believe Pictures, Brad Krevoy Television, Crown Media Holdings, Hallmark Channel en WCTH 8 Productions.

De andere hoordrol werd gespeeld door Stephen Amell. De acteur speelde agent Wynn Delaney, die onder deel was van de Royal North-West Mounted Police. In When Calls the Heart is de hoofdrol van lerares Elizabeth Thatcher weggelegd voor Erin Krakow. Seizoen 7 van When Calls Heart is een van de nieuwere seizoenen die nu te streamen is op WithLove. Iin dit nieuw seizoen komen er veel veranderingen en nieuwe kansen in voor. Ook zijn er nieuwe gezichten te zien in dit seizoen, waaronder die van zakenman Lucas en de nieuwe mountie Nathan. Elizabeth raakt al gauw goed met hen bevriend, maar bij beide lijkt er sprake te zijn van iets meer dan alleen vriendschap?

In Nederland is When Calls the Heart tijdelijk te zien geweest op Netflix, maar toen waren alleen de eerste vijf seizoenen te streamen. Tegenwoordig zijn de eerste negen seizoenen van When Calls the Heart allemaal te bekijken op WithLove. Wil je eerst de streamingdienst uitproberen? Dat kan ook! Je kunt een proefabonnement nemen op WithLove via deze link. Met het proefabonnement kun je 7 dagen gratis naar (romantische) films en series kijken op Withlove.

Bekijk hier de officiële trailer van When Calls the Heart Seizoen 7.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.