Women Talking Winactie | Gesloten

Women Talking is een van de tien films die een Oscarnominatie ontving voor Beste film bij de 95ste Academy Awards. Het leuke nieuws is dat deze Oscargenomineerde film vanaf 16 februari 2023 ook in de Nederlandse bioscopen te zien is. Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie houden voor deze film. Met de Women Talking Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Women Talking. Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Women Talking (2022)

Women Talking is een Amerikaanse dramafilm uit 2022. De film is geregisseerd door Sarah Polley. De regisseur schreef ook het scenario van de film. Het scenario is gebaseerd op de gelijknamige roman van Miriam Toews. Het boek – en in verlenging de film – zijn geïnspireerd op ware gebeurtenissen die plaats hebben gevonden in de Manitoba Kolonie. Dit is een afgelegen en geïsoleerde mennonitische gemeenschap in Bolivia. De cast van de film bestaat uit onder andere Rooney Mara, Claire Foy, Jessie Buckley, Judith Ivey, Ben Whishaw en Frances McDormand. Deze laatste actrice dient ook als producent van de film. Women Talking beleefde zijn wereldpremière bij het 49ste Telluride Film Festival op 2 september 2022.

De film werd daarna in geselecteerde Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 23 december 2022. Women Talking werd door heel Amerika uitgebracht op 20 januari 2023. De critici spraken met lof over het acteerwerk van de cast, waarbij vooral Foy, Buckley en Whishaw als hoogtepunten genoemd werden. Daarnaast ontvingen de filmmuziek en Polley’s regievisie (inclusief scenario) ook admiratie. De film werd door meerdere grote Amerikaanse filminstituten benoemd tot een van de top tien films van 2022. Daarnaast ontving Women Talking ook twee Oscarnominaties bij de 95ste Academy Awards – namelijk die voor Beste film en Beste bewerkte scenario.

Bekijk hier de officiële trailer van Women Talking (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Women Talking Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van Women Talking Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Women Talking Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment, filmdepot.nl, Hear/Say Productions en Plan B Entertainment.

Zo doe je mee aan de Women Talking Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Women Talking Winactie tot en met 17 februari 2023. Om je aan te melden voor de Women Talking Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Women Talking Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.