Wonder Woman 1984 Winactie | Gesloten

In samenwerking met Day One MPM & Warner Home Video mag ik een grote Wonder Woman 1984 Giveaway houden. Mijn dank aan beide voor deze samenwerkingsmogelijkheid. Ik mag bij deze giveaway twee normale Blu-ray’s en één 4K Blu-ray Steelbook van Wonder Woman 1984 weggeven. De 4K Blu-ray Steelbook van Wonder Woman 1984 bevat ook nog één 3D Blu-ray en één 2D Blu-ray disc. Naast de Blu-ray’s maakt er ook nog één gelukkige winnaar kans op een sleutelhanger van de superheldin Wonder Woman. Lees hieronder meer over hoe je kans maakt op één van deze toffe prijzen!

Over Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984 is een Amerikaanse superhelden-film uit 2020. Een andere titel die voor de film vaak gebruikt wordt is WW84. Dit is een vervolg op de eerste Wonder Woman-film uit 2017. De film is opnieuw geregisseerd door Patty Jenkins en is gebaseerd op het welbekende DC Comics-personage Wonder Woman. De film werd gedistribueerd door Warner Bros. Pictures. De hoofdrollen in deze tweede Wonder Woman-film worden vertolkt door Gal GadotChris PineKristen Wiig en Pedro Pascal

In Nederland werd op 15 december 2020 door Warner Bros. bekendgemaakt dat vanwege de lockdown de release van de film uitgesteld zou worden tot 20 januari 2021. De wereldwijde pandemie heeft er echter voor gezorgd dat de film niet op die datum uitkwam. In maart 2021 werd besloten dat de film helemaal niet meer zal verschijnen in de Nederlandse bioscopen. Er werd ook aangekondigd dat de film via diverse video-on-demand en streaming-kanalen te zien zou zijn.

Wonder Woman 1984 speelt zich bijna 70 jaren na de evenementen van de eerste film af. Diana werkt ondertussen als antropologe en probeert haar activiteiten als Wonder Woman geheim te houden. De superheldin wordt geconfronteerd met de Koude Oorlog en komt oog in oog te staan met de levensgevaarlijke ‘Cheetah’ en de geflopte zakenman Max Lord.

Wonder Woman 1984 Giveaway
Bron: Warner Home Video & Day One MPM.

Informatie en Voorwaarden Giveaway

  1. Het is niet mogelijk om te corresponderen over de uitslag, maar het is uiteraard wel mogelijk om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan altijd een mail sturen naar het volgende mail-adres: info@sebkijk.nl.
  2. De winnaars van deze giveaway zullen via een mail en/of via een privé-bericht op de hoogte gesteld worden van hun winst.
  3. Als winnaar krijg je de prijs uiteraard gratis opgestuurd via de post.
  4. Bij deze giveaway kan er per persoon slechts één keer worden deelgenomen. 
  5. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en een e-mail adres. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, die de prijsvraag mogelijk maakt, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  6. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland of België.
  7. Je moet je correcte adres-gegevens invullen, anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  8. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mail adres van je ouders doorsturen, zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Deelnemen aan de Wonder Woman 1984 Giveaway

Belangrijk om te weten! Je kunt je aanmelden voor deze giveaway tot 14 mei 2021 00:01. Ik zal zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Als je mee wilt doen aan deze giveaway, dan moet je twee stappen ondernemen.

  1. Volg SebKijk op Instagram of op Facebook. Klik hier voor Instagram en hier voor Facebook.
  2. Vul daarna hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij krijgen hiervan een melding binnen en zullen je gegevens alleen gebruiken voor deze giveaway. 

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.