Wonka Winactie | Gesloten

Op 24 april 2024 brengen Warner Home Video en Day One MPM de betoverende film Wonka uit op 4K Ultra HD Blu-ray (inclusief Blu-ray) Steelbook, Blu-ray en DVD. Om de fysieke media release van Wonka te vieren mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie opzetten voor de film. Met de Wonka Winactie mag ik twee keer een Blu-ray weggeven van de film Wonka. Wil je weten hoe je kans maakt op deze magische prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Wonka (2023)

Wonka is een avontuurlijke en muzikale komediefilm uit 2023. De film is geregisseerd door Paul King. Deze filmmaker kun je kennen voor het regisseren van Paddington (2014) en Paddington 2 (2017). King schreef samen met Simon Farnaby het scenario van Wonka. De film is gebaseerd op het excentrieke personage uit het kinderboek Charlie and the Chocolate Factory: een van Roald Dahls meest iconische kinderboeken en een van de bestverkochte kinderboeken aller tijden. Wonka laat op een magische manier zien hoe ‘s werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de geliefde Willy Wonka werd die we allemaal kennen uit Dahls beroemde kinderboek.

De briljante acteur Timothée Chalamet speelt de jongere versie van Willy Wonka. De rest van de cast bestaat uit (o.a.) Calah Lane, Olivia Colman, Hugh Grant, Keegan-Michael Key, Rakhee Thakrar, Paterson Joseph, Matt Lucas, Mathew Baynton, Sally Hawkins, Rowan Atkinson, Rich Fulcher, Tom Davis, Jim Carter, Kobna Holdbrook- Smith en Natasha Rothwell. Michael Siegel, Cate Adams, Rosie Alison en Tim Wellspring dienen als uitvoerend producenten tot de film. De rest van de crew bestaat uit (o.a.) cinematograaf Chung-Hoon Chung, productieontwerper Nathan Crowley, filmmonteur Mark Everson, kostuumontwerper Lindy Hemming en componist Joby Talbot.

Daarnaast heeft Neil Hannon van de band The Divine Comedy originele liedjes voor de film geschreven. De film heeft een speeltijd van 116 minuten. In de onweerstaanbare, fantasierijke film Wonka, maken we kennis met een jonge Willy Wonka. Hij heeft allerlei heerlijke ideeën en is vastberaden de wereld stapje voor stapje lekkerder te maken. Willy Wonka bewijst dat de beste dingen in het leven beginnen met een droom. Daarnaast laat hij zien dat alles mogelijk is als je geluk hebt om hem te ontmoeten. Wonka is een magische film vol hartverwarmende, magische en ontroerende momenten.

Bekijk hierboven de officiële tweede trailer van Wonka (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Wonka Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Wonka Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Wonka Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, Warner Bros. Pictures International Holland, Village Roadshow Pictures, The Roald Dahl Story Company, Heyday Films, Domain Entertainment en Québec Production Services Tax Credit.

Zo doe je mee aan de Wonka Winactie

Deze winactie voor de film Wonka is gesloten. Het is niet meer mogelijk deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

2 gedachten over “Wonka Winactie | Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.