Zillion Winactie | Gesloten

Op 10 maart 2023 bracht Dutch FilmWorks de Belgisch-Nederlandse biografische dramafilm Zillion uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie opzetten voor de film. Met de Zillion Winactie mag ik eenmaal een DVD weggeven van de film Zillion. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Zillion (2022)

Zillion is een Belgisch-Nederlandse biografische dramafilm uit 2022. De film is geregisseerd door Robin Pront. Hij schreef samen met Kevin Meul het scenario van de film. De cast van de film bestaat uit onder andere Jonas Vermeulen, Matteo Simoni, Charlotte Timmers en Geert van Rampelberg. In de jaren 1990 kende iedereen in de Antwerpse uitgaansscene Frank Verstraeten. Hij begon als zonderlinge computernerd en werd daarna een succesvolle IT-ondernemer. Uiteindelijk weet Frank, door zijn obsessie van het nachtleven, het te schoppen tot eigenaar van de futuristische megadiscotheek Zillion.

Dit werd de bekendste, grootste en heetste club van de stad. Met behulp van zijn sidekick – pornokoning Dennis Black Magic – en een overdaad aan geld, vrouwen, drugs en dure auto’s is het leven van Frank net zo buitengewoon als zijn dansvloer. Zijn ongezonde bewijsdrang en ziekelijke achterdocht brengen hem echter steeds meer in grote problemen…

Bekijk hier de officiële trailer van Zillion (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Zillion Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Zillion zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Zillion Winactie
Bron: Dutch FilmWorks, FBO, Millstreet Films en Woestijnvis.

Zo doe je mee aan de Zillion Winactie

Je kunt je voor de Zillion Winactie aanmelden tot en met 5 april 2023. Om je aan te melden voor de Zillion Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Zillion Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.