Digitale Schetsboek

In het Digitale Schetsboek van SebKijk deel ik verschillende tekeningen en andere creaties die ik heb gemaakt. Met het Digitale Schetsboek van SebKijk wil ik kunst van mezelf zo delen dat het net lijkt alsof je een gedigitaliseerd schetsboek aan het doorbladeren bent. Deze creaties zullen komen uit verschillende jaren en bestaan uit (o.a.) strips, tekeningen, schetsen, schilderijen, abstracte kunst en illustraties.

Over het Digitale Schetsboek van SebKijk

Ik heb het starten van een portfolio pagina lang in twijfel genomen, maar ik heb besloten de koers van SebKijk wat aan te passen. Voor een langere tijd heb ik me niet heel of volledig gevoeld, doordat ik voor maar een beperkt deel van mijn creativiteit gebruik heb gemaakt. Ik ben dol op het schrijven over films, series en andere mediavormen. Toch zijn er meerdere creatieve vormen die ik over de jaren heen meer ben gaan onderdrukken om mezelf volledig in te zetten op mijn groei en progressie als recensent (en filmjournalist). Hier is in principe niet mis mee.

Het was wat ik dacht nodig te hebben. Het is alleen jammer dat ik door mijn hyperfocus op een onderdeel van mijn creativiteit te leggen, mijn andere artistieke krachten ben gaan vermijden. Sterker nog: ik ben het gaan zien als een afleiding en iets slechts. Het schrijven van recensies, artikelen en analyses is een belangrijk onderdeel geworden van mijn leven, maar het is maar een onderdeel van mijn fantasierijke en creatieve identiteit.

Ik wil mezelf weer volledig gaan omarmen voor wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik kan. Om deze reden zal SebKijk voortaan niet meer volledig bestaan uit artikelen, recensies en winacties. Mijn andere creatieve uitspattingen – van tekeningen, schilderijen en illustraties tot (korte) verhalen en strips – zullen ook gedeeld gaan worden op SebKijk.